Şimdi Ara

Windows açılana kadar Sinyal YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni topladığım PC'mde bir sıkıntı var. HDMI bağlantımda Monitörde sinyal alamıyordum. Kasayı TV'ye bağladığımda sinyal alabildim ve bu şekilde windows'u kurup ekran kartı driverlarımı yükleyince sinyal alabildim.

Şimdi Windows açılana kadar sinyal gelmiyor. Mesela bios'a girecek olsam bios ekranını göremiyorum.

AKşama yeni harddisk gelecek yine kasayı tv'nin yanına taşımak zorunda kalacağım. Konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim.
    Bu arada bios pilini çıkarttım bir işe yaramadı.
    Ekran kartını sökünce onboardda ki hdmi kablodan görüntü alabiliyiorum

Sistem Özellikleri :

Intel Core i7-8700 3.20 GHz İşlemci
    Gigabyte Z390 GAMING SLI 4266MHz DDR4 Soket 1151 ATX Anakart
    Sapphire Nitro+Amd Radeon RX 570 8G OC 256 Bit DDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı 11266-09-20G
    ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync/GSync FHD Curved Oyuncu Monitör
    Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram (CMK16GX4M2D3000C16)
    Akasa Venom 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AK-CCX-4002HP)
    SanDisk Ultra 3D 500GB 560MB-530MB/s Sata 3 2.5" SSD (SDSSDH3-500G-G25)

• Sanırım anakart üzerinde hdmi çıkışı var windows açılıp ekran kartının sürücüsü devreye girene kadar onda sorun olabilir bu model anakartında varmı bilmiyorum ama onboard ekran kartını iptal eden bir jumper anakartında olabilir kitapçığına bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biosda birinci görüntü çıkışını pcie olarak seçin işlemcinin gpusu ile açılıp daha sonra ekran kartına geçiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Biosda birinci görüntü çıkışını pcie olarak seçin işlemcinin gpusu ile açılıp daha sonra ekran kartına geçiyor olabilir.
    Akşama deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.