Şimdi Ara

windows açılış animasyonu değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows açılış animasyonu değişti önceleri açılış animasyonlarında farklı bir şekil çıkıyordu.
    şimdi ise farklı bir açılış animasyonu var var nasıl değiştirebilirim ?

ilk olan animasyon:

sonradan (değişmiş) animasyon :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musx -- 19 Şubat 2012; 15:46:39 >

• bısı kurdun mu pc ye.. yada ısletım sıstmeını degıstırdın mı ..durup duruken mı oldu .. pc kullanımında bır degısıklık oldumu ? performasn dusuklugu vs ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

bısı kurdun mu pc ye.. yada ısletım sıstmeını degıstırdın mı ..durup duruken mı oldu .. pc kullanımında bır degısıklık oldumu ? performasn dusuklugu vs ..
    sadece oyundaydım ve görev yöneticisinden çıktım sonrada yeniden baslattım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: musx

sadece oyundaydım ve görev yöneticisinden çıktım sonrada yeniden baslattım .

Alıntıları Göster
    sistem geri yükleme yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

sistem geri yükleme yapın.

Alıntıları Göster
    denedim ama aynı şey oluyor....
  • quote:

denedim ama aynı şey oluyor....

Alıntıları Göster
    ilki vistanın animasyonu ikincisi xp nin. senin işletim sistemin ne kullandığın. vistanın üstüne xp filan kurdun mu? enteresan bir durum gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur226

ilki vistanın animasyonu ikincisi xp nin. senin işletim sistemin ne kullandığın. vistanın üstüne xp filan kurdun mu? enteresan bir durum gerçekten.

Alıntıları Göster
    hayır hep xp kullanıyordum. görünce ben de hayrete düştüm
  • quote:

hayır hep xp kullanıyordum. görünce ben de hayrete düştüm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....
  • quote:

arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....

Alıntıları Göster
    Şu anda işletim sisteminiz nedir? Birde masaüstünden bir SS koyabilirmisiniz.
  • quote:

windows açılış animasyonu değişti önceleri açılış animasyonlarında farklı bir şekil çıkıyordu.

ilk olan animasyon:

/>

Kardeşim Sanırım XP'yi Vistaya Çevirmek İçin Kullanılan Programlardan Birini Kullandığınız İçin Böyle Oldu Açılış Ekranınız...Bu Yüklediğiniz Değiştirme Dosyasını Tekrar Yüklerseniz Sorununuz Çözülür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekranika

quote:

windows açılış animasyonu değişti önceleri açılış animasyonlarında farklı bir şekil çıkıyordu.

ilk olan animasyon:

/>

Kardeşim Sanırım XP'yi Vistaya Çevirmek İçin Kullanılan Programlardan Birini Kullandığınız İçin Böyle Oldu Açılış Ekranınız...Bu Yüklediğiniz Değiştirme Dosyasını Tekrar Yüklerseniz Sorununuz Çözülür...
    yada siz en iyisi şu linkteki programı kurun ama siz adımlarda değiştirmek yerine "boot screen" bölümünde "restore default" seçeneğine tıklayın.
    http://www.iyimi.net/gorsel-program-anlatimi/181763-tuneup-utilitiesle-boot-ve-karsilama-ekranini.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Cainsonant

yada siz en iyisi şu linkteki programı kurun ama siz adımlarda değiştirmek yerine "boot screen" bölümünde "restore default" seçeneğine tıklayın.
    http://www.iyimi.net/gorsel-program-anlatimi/181763-tuneup-utilitiesle-boot-ve-karsilama-ekranini.html

Alıntıları Göster
    teşşekürler bi deneyeyim programı

• quote:

teşşekürler bi deneyeyim programı

Alıntıları Göster
    Yada En Mantıklısı Hiç Uğraşma Böyle Açılsın Ne Zararı Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekranika

Yada En Mantıklısı Hiç Uğraşma Böyle Açılsın Ne Zararı Var

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hepinize teşşekürler cainsonand arkadaşın verdiği program işime yaradı eskisi gibi olmasa da iyi oldu fakat ben bu işin asıl çözümünü arıyorum. lütfen ilgilenin. cevaplarınızı bekliyorum.....

• quote:

arkadaşlar hepinize teşşekürler cainsonand arkadaşın verdiği program işime yaradı eskisi gibi olmasa da iyi oldu fakat ben bu işin asıl çözümünü arıyorum. lütfen ilgilenin. cevaplarınızı bekliyorum.....

Alıntıları Göster
    asıl çözümü aslında sende saklı yani en son yaptığın birşey illaki buna yol açtı birde eskisi gibi olmadı derken nasıl yani?

• quote:

asıl çözümü aslında sende saklı yani en son yaptığın birşey illaki buna yol açtı birde eskisi gibi olmadı derken nasıl yani?

Alıntıları Göster
    abı ole bırsey kı ..hanı bılgın az cok olur duymussundur yada bıyerlerden hatırlarsın.yardımcı olmak ııcnde bıraz arastırırsın .....arama motoruna yazacak cumleyı bıle secemedım .. .. cok ılgınc ..

Cainsonant ustatın dedıgı gıbı mutlaka bısı bılgın dahılınde yada farkında olmadan yuklenmıs guncellenmıs bısı olmusdur yanı .. durup duruken kapatıp acarak yada resetleyerek bunun olması ...... cumleyı bıle tamamlayamadım ıste nasıl olur kı ?? ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

abı ole bırsey kı ..hanı bılgın az cok olur duymussundur yada bıyerlerden hatırlarsın.yardımcı olmak ııcnde bıraz arastırırsın .....arama motoruna yazacak cumleyı bıle secemedım .. .. cok ılgınc ..

Cainsonant ustatın dedıgı gıbı mutlaka bısı bılgın dahılınde yada farkında olmadan yuklenmıs guncellenmıs bısı olmusdur yanı .. durup duruken kapatıp acarak yada resetleyerek bunun olması ...... cumleyı bıle tamamlayamadım ıste nasıl olur kı ?? ..

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    haklısınız fakat ben bu konuyu en az 20 forumda açtım en fazlası donanım haberde geldi. hepinize teşşekürler. dediğim gibi tam çözüme ulaşmaya çalışıyorum

• quote:

haklısınız fakat ben bu konuyu en az 20 forumda açtım en fazlası donanım haberde geldi. hepinize teşşekürler. dediğim gibi tam çözüme ulaşmaya çalışıyorum

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    güncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.