Bildirim
windows açılış animasyonu değişti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bısı kurdun mu pc ye.. yada ısletım sıstmeını degıstırdın mı ..durup duruken mı oldu .. pc kullanımında bır degısıklık oldumu ? performasn dusuklugu vs .. -
sadece oyundaydım ve görev yöneticisinden çıktım sonrada yeniden baslattım .quote:
Orijinalden alıntı: cro@oan
bısı kurdun mu pc ye.. yada ısletım sıstmeını degıstırdın mı ..durup duruken mı oldu .. pc kullanımında bır degısıklık oldumu ? performasn dusuklugu vs .. -
sistem geri yükleme yapın.quote:
Orijinalden alıntı: musx
sadece oyundaydım ve görev yöneticisinden çıktım sonrada yeniden baslattım .
Alıntıları Göster -
denedim ama aynı şey oluyor....quote:
Orijinalden alıntı: anakata
sistem geri yükleme yapın.
Alıntıları Göster -
ilki vistanın animasyonu ikincisi xp nin. senin işletim sistemin ne kullandığın. vistanın üstüne xp filan kurdun mu? enteresan bir durum gerçekten.quote:
denedim ama aynı şey oluyor....
Alıntıları Göster -
hayır hep xp kullanıyordum. görünce ben de hayrete düştümquote:
Orijinalden alıntı: onur226
ilki vistanın animasyonu ikincisi xp nin. senin işletim sistemin ne kullandığın. vistanın üstüne xp filan kurdun mu? enteresan bir durum gerçekten.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....quote:
hayır hep xp kullanıyordum. görünce ben de hayrete düştüm
Alıntıları Göster -
Şu anda işletim sisteminiz nedir? Birde masaüstünden bir SS koyabilirmisiniz.quote:
arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....
Alıntıları Göster -
quote:
windows açılış animasyonu değişti önceleri açılış animasyonlarında farklı bir şekil çıkıyordu.
şimdi ise farklı bir açılış animasyonu var var nasıl değiştirebilirim ?
ilk olan animasyon:
sonradan (değişmiş) animasyon :
/>
Kardeşim Sanırım XP'yi Vistaya Çevirmek İçin Kullanılan Programlardan Birini Kullandığınız İçin Böyle Oldu Açılış Ekranınız...Bu Yüklediğiniz Değiştirme Dosyasını Tekrar Yüklerseniz Sorununuz Çözülür...
-
yada siz en iyisi şu linkteki programı kurun ama siz adımlarda değiştirmek yerine "boot screen" bölümünde "restore default" seçeneğine tıklayın.quote:
Orijinalden alıntı: Ekranikaquote:
windows açılış animasyonu değişti önceleri açılış animasyonlarında farklı bir şekil çıkıyordu.
şimdi ise farklı bir açılış animasyonu var var nasıl değiştirebilirim ?
ilk olan animasyon:
sonradan (değişmiş) animasyon :
/>
Kardeşim Sanırım XP'yi Vistaya Çevirmek İçin Kullanılan Programlardan Birini Kullandığınız İçin Böyle Oldu Açılış Ekranınız...Bu Yüklediğiniz Değiştirme Dosyasını Tekrar Yüklerseniz Sorununuz Çözülür...
http://www.iyimi.net/gorsel-program-anlatimi/181763-tuneup-utilitiesle-boot-ve-karsilama-ekranini.html
-
teşşekürler bi deneyeyim programıquote:
Orijinalden alıntı: Cainsonant
yada siz en iyisi şu linkteki programı kurun ama siz adımlarda değiştirmek yerine "boot screen" bölümünde "restore default" seçeneğine tıklayın.
http://www.iyimi.net/gorsel-program-anlatimi/181763-tuneup-utilitiesle-boot-ve-karsilama-ekranini.html
Alıntıları Göster
-
Yada En Mantıklısı Hiç Uğraşma Böyle Açılsın Ne Zararı Varquote:
teşşekürler bi deneyeyim programı
Alıntıları Göster -
arkadaşlar hepinize teşşekürler cainsonand arkadaşın verdiği program işime yaradı eskisi gibi olmasa da iyi oldu fakat ben bu işin asıl çözümünü arıyorum. lütfen ilgilenin. cevaplarınızı bekliyorum.....quote:
Orijinalden alıntı: Ekranika
Yada En Mantıklısı Hiç Uğraşma Böyle Açılsın Ne Zararı Var
Alıntıları Göster
-
asıl çözümü aslında sende saklı yani en son yaptığın birşey illaki buna yol açtı birde eskisi gibi olmadı derken nasıl yani?quote:
arkadaşlar hepinize teşşekürler cainsonand arkadaşın verdiği program işime yaradı eskisi gibi olmasa da iyi oldu fakat ben bu işin asıl çözümünü arıyorum. lütfen ilgilenin. cevaplarınızı bekliyorum.....
Alıntıları Göster
-
abı ole bırsey kı ..hanı bılgın az cok olur duymussundur yada bıyerlerden hatırlarsın.yardımcı olmak ııcnde bıraz arastırırsın .....arama motoruna yazacak cumleyı bıle secemedım .. .. cok ılgınc ..quote:
asıl çözümü aslında sende saklı yani en son yaptığın birşey illaki buna yol açtı birde eskisi gibi olmadı derken nasıl yani?
Alıntıları Göster
Cainsonant ustatın dedıgı gıbı mutlaka bısı bılgın dahılınde yada farkında olmadan yuklenmıs guncellenmıs bısı olmusdur yanı .. durup duruken kapatıp acarak yada resetleyerek bunun olması ...... cumleyı bıle tamamlayamadım ıste nasıl olur kı ?? ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: cro@oan
abı ole bırsey kı ..hanı bılgın az cok olur duymussundur yada bıyerlerden hatırlarsın.yardımcı olmak ııcnde bıraz arastırırsın .....arama motoruna yazacak cumleyı bıle secemedım .. .. cok ılgınc ..
Cainsonant ustatın dedıgı gıbı mutlaka bısı bılgın dahılınde yada farkında olmadan yuklenmıs guncellenmıs bısı olmusdur yanı .. durup duruken kapatıp acarak yada resetleyerek bunun olması ...... cumleyı bıle tamamlayamadım ıste nasıl olur kı ?? ..
Alıntıları Göster
-
haklısınız fakat ben bu konuyu en az 20 forumda açtım en fazlası donanım haberde geldi. hepinize teşşekürler. dediğim gibi tam çözüme ulaşmaya çalışıyorumquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
haklısınız fakat ben bu konuyu en az 20 forumda açtım en fazlası donanım haberde geldi. hepinize teşşekürler. dediğim gibi tam çözüme ulaşmaya çalışıyorum
Alıntıları Göster
-
güncelquote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- to be filled by o.e.m
- start pxe over ipv4
- tp link modem arayüz
- biostan nasıl çıkılır
- laptop menteşe tamiri
- ekran videosu alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X