Bildirim
Windows Açılış Ekranı Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bunun cevabını bende merek diyorum -
Bütün ayarları denedim ama olmuyor. İnşallah bilen bir arkadaş çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: yesanin276
Bunun cevabını bende merek diyorum -
Nasıl yapılacağını buldum:
Kayıt defterini(Regedit) açın ve bu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows bölüme gidip Windows Anahtarına (klasör) sağ tıklayın ve Yeni - Anahtar'ı seçin. Anahtarı Personalization olarak adlandırın. Yeni Personalization anahtarını tıklayın Sağ bölmede, tekrar sağ tıklayın ve Yeni - DWORD 32bit'i seçin NoLockScreen olarak adlandırın. NoLockScreen'e çift tıklayın ve değerini 1 olarak ayarlayın.
İşlem bu kadarDeğişikliğin etkili olması için Windows'u yeniden başlatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesanin276 -- 11 Mayıs 2020; 9:42:22 > -
Teşekkür ederim Hocam, azminize hayran kaldım valla. Dediklerinizi uygulamadım ve olduquote:
Orijinalden alıntı: yesanin276
Nasıl yapılacağını buldum:
Kayıt defterini(Regedit) açın ve bu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows bölüme gidip Windows Anahtarına (klasör) sağ tıklayın ve Yeni - Anahtar'ı seçin. Anahtarı Personalization olarak adlandırın. Yeni Personalization anahtarını tıklayın Sağ bölmede, tekrar sağ tıklayın ve Yeni - DWORD 32bit'i seçin NoLockScreen olarak adlandırın. NoLockScreen'e çift tıklayın ve değerini 1 olarak ayarlayın.
İşlem bu kadarDeğişikliğin etkili olması için Windows'u yeniden başlatın.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- winload.efi hatası
- antimalware service executable kapatma
- dde server window nedir
- scanning and repairing drive ne demek
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- shift tuşu hangisi
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- internet tarayıcıları
- windows 11 parola kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X