Şimdi Ara

windows cd önyükleme yapmıyor yardım lütfen ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim çok garip bir problemim var bilgisayarı aldıgım 2 ay oldu ve geçen gün oyun oynarken birden mavi ekran hatası verdi ve bilgisayarı kapattım aradan belli bir zaman geçtikten sonra tekrar oyunu açtım tekrar mavi ekran verdi bilgisyarı kapatıp açtıgımda hatalar çoğalmaya başladı bende format atmaya karar verdim ama sorun şurdaki bilgisayarımı format atarken ön yüklemede sorun yaratıyor hep belli bir dosyada ve belli bir yüzdede dosya kopyalamadı diyor dosyayı atla diyorum diğer dosyalardada hata veriyor başka bir bilgisayara hdd taktım hiç bir sorun yapmadan yükledii windowsu aynı cdromu ve cd diğer pc taktım oldu ama aynı cdrom ve aynı cdyi takınca olmuyor ama kesinlikle ne windows cd nede cdromda sorun yok diger bilgisayarda hdd takınca hiç bir problem vermeden yüklüyor windowsu ama benim pc takınca tekrar aynı dosyalarda aynı yüzdelerde takılıyor ön yüklemeyi yapamıyor sorun hangi parçada acaba hdd sorun olmadığı kesin çünkü bende bide ide hdd var şu an bilgisayarımda takılı olan hdd sata..... benim diğer ide olan hdd taktım ve tekrar aynı hatayı verdi tekrar windowsu kopyalama ön yükleme yapmadı sorun diyecem satayı tanımadı anakart ama ide hdd takıncada aynı sorunu yapıyor acaba biosla ilgilimi yoksa anakartı chipseti mi ram mi bilgisi olan lütfen yardım etsin servisi çağırdıgımda kullanıcı hatası demesinler çünkü başıma çok boyle geldi bu 3 bilgisayarım şimdiden tesekkürler

sistemim intel e2200 dual 2.2

ati 512 mb hd 2600 pro

250 gb sata hdd

anakart american megatrends i945 intel chipsetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwantyou -- 19 Şubat 2009; 20:52:39 >

• başlığı dbuüzelt locked olmadan
    konu açmadan bölüm kurallarını oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

başlığı dbuüzelt locked olmadan
    konu açmadan bölüm kurallarını oku

aynen
  • tamamdır bodyguards acaba senin bu konu hakkında bi bilgin var mı?
  • cd yada dvd rom unda sorun var gibi..
    bir gozunu temizle yada duzgun calısan birsey tak oyle dene.
  • hayır 4 adet cd ve dvd rom denedim 6 adet xp cd denedim hiç biri yapmıyor ama benim cdromu diğer bilgisayara takınca calısıyor benim pc takınca calışmıyor yani cdrom veya winxp xp kesinlikle sorun yoktur bunları test ettim diğer pc lerde çalısıyor hdd çalısıyor ama benim pc de önyükleme yapmıyor zaten sorumdada bunu açıkça belirttim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün cevaplarınız için tesekkürler ram bozuk oldugundan sorun çözülmüştür yeni ram takınca her sey düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.