Bildirim
windows dosya koruması
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Xp işletim sistemi var sizde...Eğer administrator isen xp de her şeyi yapman gerek ama değilsen izin vermez...
Full control olmalı tam yetki o zaman istediğin dosya ya istediğini yaparsın buda galiba dosya yöneticisinden falan ayarlanabilir ben bayadır vista kullanıcısıyım o yüzden xp yi hatırlayamıyorum -
geçmiş olsun..
yedek aldığın sistemden bir de sertifika alman gerekiyordu o dosyaları sonra açabilmek için.. -
geçmiş olsun..
yedek aldığın sistemden bir de sertifika alman gerekiyordu o dosyaları sonra açabilmek için.. -
başlat-çalıştır- cmd - enter bas dos ekranında," sfc /scannow " yaz enter'a bas Windows XP cdsinide cd-romda bırak dosya taraması yapacaktır ve eksik veya bozuk dosya sistemlerini bulup yenilerini kopyalayacaktır -
tegmenimin dediği sey sadece windows düzeltmek için yedeklediğin dosyaları zor kurtarır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X