Şimdi Ara

windows dosya koruması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu windows dosya korumasını geçemiyorum bilgilerimi yedek aldım sistemi yeniden kurdum şimdi ise yazıların altında yeşil bir ibare belirdi dosyalara erişemiyorum lütfen yardım bilgiler çok önemli

windows dosya koruması

• Xp işletim sistemi var sizde...Eğer administrator isen xp de her şeyi yapman gerek ama değilsen izin vermez...
    Full control olmalı tam yetki o zaman istediğin dosya ya istediğini yaparsın buda galiba dosya yöneticisinden falan ayarlanabilir ben bayadır vista kullanıcısıyım o yüzden xp yi hatırlayamıyorum
  • geçmiş olsun..

yedek aldığın sistemden bir de sertifika alman gerekiyordu o dosyaları sonra açabilmek için..
  • geçmiş olsun..

yedek aldığın sistemden bir de sertifika alman gerekiyordu o dosyaları sonra açabilmek için..
  • başlat-çalıştır- cmd - enter bas dos ekranında," sfc /scannow " yaz enter'a bas Windows XP cdsinide cd-romda bırak dosya taraması yapacaktır ve eksik veya bozuk dosya sistemlerini bulup yenilerini kopyalayacaktır
  • tegmenimin dediği sey sadece windows düzeltmek için yedeklediğin dosyaları zor kurtarır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 İSO Dosyası İndirme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.