Bu sorun bugün meydana geldi ve daha önce hiç böyle olmamıştı. Laptop'ım açılırken Windows Loading kısmında ekranda yatay kesik kesik mavi çizgiler beliriyor ve daha sonra loading bitince 30sn. kadar siyah bir ekran geliyor ve orada da aynı şekilde kesik kesik mavi yatay çizgiler çıkıyor, bu kısımdan sonra Windows normal bir şekilde başlıyor fakat ekran kartını tanımıyor. Driver ile bir ilgisi olmadığından eminim çünkü bu güne kadar bir çok driver denedim hiçbirinde böyle bir sorun olmadı ve sorunum devam ediyor. Ekran Kartımın bozulduğundan şüphe ediyorum ve servise de yollamak istemiyorum çünkü en az 1 ay sonra geri yolluyorlar ve çok ilgisizler.
Sitem Özelliklerim Marka/Model: Asus F3Sv İşlemci: Intel Core 2 Duo T7700 2.40GHz Bellek: 2GB HDD: 250 GB ATA Ekran Kartı: GeForce 8600M GS 256MB İşletim Sistemi: Vista 32-Bit
Ekran Kartımı Tanımıyor
yaw bu VGA cd leri olur bunların ekran kartı cdleri onu yüklesene onu yüklemessen tanımaz tabi...
Driver'ı yüklü ama hala tanımıyor zaten driver ile ilgili bir problem yok dün gece normal bir şekilde çalışıyordu, bu sabah açtığımda ekran kartını tanımıyor.