Şimdi Ara

Windows gezgini çalışmayı durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus k53s serisi laptop kullanıyorum yaklaşık 5 ay önce aldım ve yılbaşında güncelleştirmeleri yaptığım günden beri sürekli bu windows gezgini çalışmayı durdurdu hatası veriyor bir dosya taşıyorum iptal oluyor bir klasöre girmeye çalışıyorum girer girmez hata veriyor usb den bilgisayara bişey atmaya çalışıyorum yine veriyor herşeyimi engelliyor ve çok sinir bi durum ne yapmalıyım lütfen yardım edin.format dışında

• yardım edebilirmisiniz lütfen?
  • yaptığın güncellemeleri silmeyi dene
  • güncelleştirmeleri sildim ona rağmen aynı sorun devam ediyor.bir arkadaş sistem türü 64 bit olan bilgisayara 32 bit program kurmaktan oluyor diye yazmış peki ben bunu nasıl anlıcam ya da 32 bit dosyayı nasıl silicem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexegram

güncelleştirmeleri sildim ona rağmen aynı sorun devam ediyor.bir arkadaş sistem türü 64 bit olan bilgisayara 32 bit program kurmaktan oluyor diye yazmış peki ben bunu nasıl anlıcam ya da 32 bit dosyayı nasıl silicem?

şimdi nasıl yani 64 bit olan bilgisayara bak şimdi işletim sistemin mi 64 bit bunu demek istiyorsun ve onun la alakası yok bu tamamen codec den dolayı oluyor tüm codec programları kaldır ve mega codec pack yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman2106 -- 5 Şubat 2012; 19:06:39 >
  • yaptım yine de düzelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexegram

yaptım yine de düzelmedi

Klasör seçeneklerinden "her zaman simge göster" gibi bir seçenek var onu işaretini kaldır bir de başlangıç ta açılan otamatik programları kapat yine aynı hatayı verecek mi bak bakalım sonucu yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır düzelmedi hala. mesela bi konser videosu var o klasörü açıyorum rahat rahat.ama müziklerin olduğu bi klasör açıyorum 5 saniye dayanmıyor.hiç çözümü yokmu bunun
  • yok mudur bunun bir çözümü format atmak istemiyorum
  • combofix ile bilgisayarını tarat muhtemelen zararlı yazılım sebebiyle oluyor. Ayrıca anitvirüsünü güncelle ve komple bilgisayarını tarat.
  • aynı sıkıntı bende de vardı Shellexview adlı bir programla sorunu hallettim resimli anlarımını pm den attım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc_hakan

aynı sıkıntı bende de vardı Shellexview adlı bir programla sorunu hallettim resimli anlarımını pm den attım sana

sana zahmet bana da gönderebilir misin kardeşim aynı sorundan ben de muzdaribim..
  • Kaspersky ve combofix ile taramayı dene genelde virüsten kaynaklanan bir sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.