Şimdi Ara

Windows Kapanırken Donuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar windows xp de bilgisayarı normal kapatırken, kapatılıyor yazıyor ve donuyor mouse hareket etmiyo neden olabilir ? bi çözümü varmı yardımlar için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nyxia -- 4 Nisan 2009; 12:55:14 >

• Aynı şey bir arkadaşımın başınada gelmişti.

Bilgisayarında bir programda sorun vardı.Sorunlu program kasperky idi.Kaldırdım.Pc düzeldi.

Senin bilgisayarında da muhtemelen sorunlu bir program var.Bi kontrol et.
  • CryptLoad yüklemiştim en son acaba ondanmıdır
  • bilgisayarında trojan türevlerinden bir buluşmış yada virüs diyelim daha kolay anla.
    Anti Virüs programını günvelleyip bilgisayarını tarat
  • inş virüs bulaşmıştır ama sanmıyorum.spyware doctor la taratmıştım bişi çıkmadı donanımsal bi sorun değildir inş
  • donanımsal değil kardeş.. az önce benim de başıma geldi.. kamera driver'ını yükledim. tekrar başlat dedim, hooop kilit... en son yüklediğin bir program da yapabilir, mrtlln arkadaşımın da dediği gibi virüs de olabilir.
  • Aynı sorun bendede var. Bir kaç kez formata gitti. Gene düzelmedi. Sonra arkadaşlara sordum. Güncellemeleri yükle dediler. Yükledim hepsini aynı sorun hala var. Yeni formattan geldi. Arkadaşlarım donanımda bir arıza vardır teknik servise gönder diyorlar ama bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.