Şimdi Ara

Wİndows ön yükleme için bir tuşa basınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tam bu yazı çıktığında klavye devreden çıkıyor biosa girebiliyorum usb enabled yaptım yine olmadı

• usb enabled mi usb keyboard enabled mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelimBoyali kullanıcısına yanıt
    usb keyboardla ilgili bisey görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJump

usb keyboardla ilgili bisey görmedim

Daha dün akşam ben de format atamadım sonra pili çıkarıp bilgisayarı açtım bios sıfırlanınca düzeldi. Ama ben bios a da giremiyodum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelimBoyali kullanıcısına yanıt
    ben biosa giriyorum ayarları değiştiriyorum ama ön yükleme için bir tusa basınız diyince basıyorum girmiyor
  • klavye ile ilgili bir sorun yok gibi eğer girebiliyorsanız cd nızı kontrol edınız okuyucu sorunu olabilir usb dısk ıle kurmayı deneyınız
  • VOLkANKIRIK kullanıcısına yanıt
    3 tane cdyle denedim dostum ama sanırım anakart klavyeyi tuşa basınız dediği yerde devredışı bırakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde ps 2 klavyeyle denesen hocam. Büyük ihtimal olacaktır.
  • hakan_urhan_42 H kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yaptım bu sefer oldu teşekkürler ama neden usb klavyenin çalışmadığını anlamadım usb lagacy support enabledda usb 2.0 controller enabled anlamadım
  • biosu default hale getir bide o şekilde dene istersen belkı ayarları ıle oynayıp o yanlışlıkla cıkmısş oalbilirsin default mode al biosu kaydedip çık belkı sonuca ulaşırsın
  • BIOSu default ayarına getirirsen sorunun çözülebilir. Bugün aynı sorun bi baska arkadasımdan geldi. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.