İşyerimdeki bilgisayarımdan download yapıyorum ama hergun ofiste olamıyorum ama bilgisayarıma baglı yazıcılar nedenıyle is arkadaslar bilgisayarımı aciyorlar ama ctrl+alt+del ile oturum acmak için sifre sordugunda yazıcıyı kullanmak için oturum açmalarına gerek kalmıyor ağdan kullanabiliyorlar. sorun tam burda çıkıyor flashget oturum açmadan indirmeye başlamıyor şifre yazıp oturum açıldıktan sonra otomatık olarak download a başlıyor.. şifremide veremiyorum açmaları için önemli seyler var.. sonuç olarak: bilgisayar açıldığında oturum açmadan flashget i başlatabilirmiyim?
önemli şeyleri bir klasöre toplayıp, klasöre şifre koy ve gizli dosya yapıp gizle. internetten klasör şifrelendirmek için ücretsiz program bulabilirsin.
ya sonuçta şirket bilgisayari şifre verme ihtimalim malesef yok.. şifre girmeden başlatma ihtimalini ariyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: woxow
önemli şeyleri bir klasöre toplayıp, klasöre şifre koy ve gizli dosya yapıp gizle. internetten klasör şifrelendirmek için ücretsiz program bulabilirsin.
Şifre konulduğunda flash get şifreli klasöre indirme yapamaz çünkü engelli olur ashampoo dan biliyorum.
aeqwol yazıcıya baksana bakalım ethernet girişi varmı onuda yaz ona göre basit bir şekilde yazıcıya yollasınlar yazıyı.
sonrada ekran koruyucunu şifrelersin oturum açma kapamayıda devre dışı bırakırsın olur.