Şimdi Ara

Windows Phone 8.1 Türkçe klavye sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Hocam olmuyor artık o. Defalarca denedim yapamadım. 8.0da vardı 8.1 de yok.

Kontrol ettim, çalışıyor işte...
    +lı çıkıyor, ayrıca çalışıyor işte :)

İlla ss mi atalım.. yazdı kendi passatı..
    Sizden neden yazmıyor

hocam. İngilizce klavyede o + çıkıyordu. İngilizce diye pek önemsemedim öncelikli dil diye. Şimdi klavye ayarlarına baktım ingilizcede seçili olupta Türkçe de seçili olmayan ayar varmı diye " ifade öner" seçili değilmiş. Onu seçtim. artık yazdığımın üstüne tıklayınca yanında + çıkıyor. Bu kadar inatla savunmasan ayarlara bakmazdım hocam. Saolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar ne oldu klavye kararlı sürüm ile? Var mı yükleyen kontrol eden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Evet arkadaşlar ne oldu klavye kararlı sürüm ile? Var mı yükleyen kontrol eden?

Kararlı surum çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararlı sürüm Lumia 925 için çıktı ve klavye hala düzelmiş değil. Biraz araştırınca benzer tahmin hatalarından diğer bir çok dillerde şikayet konusu olduğunu gördüm. Bu konuda ne yapsak Microsoft'a yazı mı yazsak?
  • DemirKipi kullanıcısına yanıt
    Yazalım güzelim klavyeyi bozdular betada sorun etmedim ama tam sürümde katlanamam.

• Tam sürümde de hiçbir değişiklik yok. Aynen devam ediyor sorun. Beta sürümde bozdular iyi tamam dedik ama adamların demek ki haberi bile yok ki kararlı sürümde düzeltme gereği duymamışlar.
    HTC'lerde tahmin sürekli kötüyse; Nokia'nın tahmini geliştirdiği anlaşılıyor betayı Nokia vermediği için betada tahmin kötüydü. Satış sırasında da bu durum araya kaynamış olabilir

• Olabilir diye bir şey söz konusu değil. Aylardır bu böyle devam ediyor ve kararlı sürümde de düzeltilmedi. Bunun bahane aranacak bir tarafı yok. Bir başka markanın kötü olması da ne yazıkki Nokia'yı affettirmiyor.

Olabilir derken olabilir insanlık hali anlamında demedim neden olarak gösterdim sadece. Bu konu benim de çok sinirimi bozuyor. Herhangi bir bahane de bu durumu haklı kılamaz

• Klavye tahmini önemli bir mevzu beyler. Kararlı sürümle düzeltilmezse lumia 920 ile yolları ayırmayı düşünebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 925'e gelen güncelleme ile düzeltilmemiş. 920'de bir şey değişmeyecektir.

• Gdr1 ile sanki biraz daha iyi olmuş

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Evet en azından artık öneri olarak sunuyor. Bazı şeyleri doğrudan düzeltmiyor o yüzden yine de sıkıntı var. Bu hali bile bir öncekine göre çok daha iyi.

• Gdr1 ile tahminler düzgün...
  • Kayarak yazma tahminleri gibiydi wp8.0 dayken. şimdiye kadar kullandığım en iyi klavyeydi. Hatta o kadar iyiydi ki imla hatalarını bile düzeltiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 5 Ağustos 2014; 16:55:50 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana göre zaten sorun yoktu ki.

Ayrıca düzeltmelerde bir iyileştirme var evet ama yine de eskisi gibi değil. Şu haliyle idare edilir diyoruz işte.

• batırdılar güzelim klavyeyi, bunun bir oylaması yok mu? nokianın ilk klavyesine dönsünler niye macera arıyorlar anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

batırdılar güzelim klavyeyi, bunun bir oylaması yok mu? nokianın ilk klavyesine dönsünler niye macera arıyorlar anlamıyorum

Oylama için buraya.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95324891

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Klavye konusunda bir oylama var. Ne kadar çok oy kullanırsak o kadar şansımız olur

• Hepiniz iyi güzel yazmışsınız da neden klavyede ü ve ö yok hiç merak etmiyor musunuz. Ben kotu yazıp kötü tahmin etmesini istemiyorum. Ben ne yazarsam onu yazsın. Salak mıyım. Salak mıyız. Neyiz. Kırıcam bu telefonu. Klavye ekleyemiyor muyuz... ü yü öyü ekleyemiyor muyuz. Ekleyemiyorsak eklenmişi nerede... !!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.