Şimdi Ara

Windows Sabit Disk Sorunu Algıladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aniden bilgisayarıma bu hata geldi.Windows 10 kullanıyorum internetten araştırma yaptım HD tune ile tarama yapıyorum şuan daha yarıya bile gelmedi kırmızı noktalar çıktı ve health menüsünde bir çok hata mevcut bu sorunu nasıl çözebilirim.Format atsam bilgisayara çözüm olur mu acil yardımınızı bekliyorum.

• hdd garantisi var ise gönderin hocam hdd gidici badsector format ile çözülmez ama bir bilgisayarcı tanıdığımın söylediğine göre bad sectorlü bölümleri bulup ayrı bir birim oluştrup orası kulanmassınız bir müddet idare edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

hdd garantisi var ise gönderin hocam hdd gidici badsector format ile çözülmez ama bir bilgisayarcı tanıdığımın söylediğine göre bad sectorlü bölümleri bulup ayrı bir birim oluştrup orası kulanmassınız bir müddet idare edebilir

Anladım dostum garantisi hala var bilgisayarı 4 ay önce aldım,bu kadar kısa sürede sorun çıkarması beni şaşırttı.Sömestr tatiline kadar yaklaşık 1.5 ay bilgisayara ihtiyacım var o zamana kadar garantiye göndermesem harddiskte daha büyük bir sorun meydana gelir mi?Taramanın son hali bu şekilde bütün gri kareleri dondurmadan durdu,start dediğimde yeniden taramaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan587 -- 27 Kasım 2015; 10:24:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan587

quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

hdd garantisi var ise gönderin hocam hdd gidici badsector format ile çözülmez ama bir bilgisayarcı tanıdığımın söylediğine göre bad sectorlü bölümleri bulup ayrı bir birim oluştrup orası kulanmassınız bir müddet idare edebilir

Anladım dostum garantisi hala var bilgisayarı 4 ay önce aldım,bu kadar kısa sürede sorun çıkarması beni şaşırttı.Sömestr tatiline kadar yaklaşık 1.5 ay bilgisayara ihtiyacım var o zamana kadar garantiye göndermesem harddiskte daha büyük bir sorun meydana gelir mi?Taramanın son hali bu şekilde bütün gri kareleri dondurmadan durdu,start dediğimde yeniden taramaya başlıyor.

ne kadar idare edeceği belli olmaz hocam zaten kulanırken çok fazla kama dosyalarında bozulma ve birşeyler kopyalarken hata alabilirsiniz dediğim gibi bozulana kadar kulanabilirsiniz ama nereye kadar iadare eder orası belli olmaz

• Bozuk kesim format ile düzelmez fiziksel bir sorundur garantiye gönderin önemli dosyalarınızı yedekleyin..
  • Yardımınız için teşekkürler.Sömestr kadar idare eder umarım şuan garantiye verirsem kullanabileceğim bir bilgisayar yok garantidende 2 haftadan önce geleceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.