Şimdi Ara

Windows Şifresi hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows şifremi silmek istiyorum..Bazıları bana bi program verdi cd y e iso biçiminde kaydet dediler..Nasıl kaydedecem bilmiyorum ..Gerçekten de böyle bir çözüm var mı neler öneririsiniz.??

• quote:

Orjinalden alıntı: niksizkahramanerkan

Arkadaşlar windows şifremi silmek istiyorum..Bazıları bana bi program verdi cd y e iso biçiminde kaydet dediler..Nasıl kaydedecem bilmiyorum ..Gerçekten de böyle bir çözüm var mı neler öneririsiniz.??

windows şifremi silmek istiyorum derken tam olarak neyi kastediyorsunuz.
  • evet ya ? sifreni unuttun da silmek mi istiyorsun yoksa sifreni biliyorsun da kaldirmak mi istiyorsun ?

Evet gercekten de CD den bilgisayari acarak windows 2000/ windows XP nin hesaplarinin sifrelerini silmene yarayan yazilimlar mevcut. ISO dosyasini CD ye yazmak icin herhangibir cd yakma yazilimi kullanabilirsin. Ben nero kullaniyordum, express menude burn image diye bir secenegi zaten mevcut. Diger yazilimlari ve neronun standardinda nerdedir bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 28 Kasım 2007; 9:59:29 >
  • başlat çalıştıra control userpasswords2 yazıp çıkan ekranda kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir seçeneğini kullanarak dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

başlat çalıştıra control userpasswords2 yazıp çıkan ekranda kullanıcıların oturum açma şeklini değiştir seçeneğini kullanarak dene..

bu dediklerinle kesin olarak şifreyi kaldırabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: niksizkahramanerkan

Arkadaşlar windows şifremi silmek istiyorum..Bazıları bana bi program verdi cd y e iso biçiminde kaydet dediler..Nasıl kaydedecem bilmiyorum ..Gerçekten de böyle bir çözüm var mı neler öneririsiniz.??

Bununla istediğin Windows Xp şifrelerini öğrene bilirsin(öğrendikden sonrada kullanıcı hesaplarından kaldırırsın)anlatıyorum

1-) Tıkla indir bunu indir.
    2-) Alcohol120 kullanarak cdye yaz (Alcohol120 yazısına tıkla indir türkçe dil deteği vardır cdye yaz)
    3-) Sonra bilgisayarını resetle ve pc'yi cd den boot olacak şekilde ayarla sonra cd yi tak ve pcyi resetle cdyi okucaktır pc şifreyi bulması şifre uzunluğuna göre değişir ama en fazla 15-20 dk filan sürer.Yukarıda sağ üstte hesap adının karşısında şifre yazıcaktır (tabii bulma işlemi bittikten sonra) bu şifreyi not edelim cd'yi çıkarrtıp tekrar reset atalım şifre istediği zaman not ettiğimiz şifreyi yazalım ve içerdeiğiz hayırlı olsun artık istersen kullanıcı hesaplarından kaldırabilirsin.

kafana takılan bbi soru olursa ekle konuşuruz.(başka konularda olabilir)

msn: sempatik_child@hotmail.com
    gtalk: sahin141@gmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.