Şimdi Ara

windows sistemi baslatilmiyor ve format atilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nvdia gt 730 un son guncellemesini nvdia.comdan isletim sistemi win 8.1 32bit sectim yuklerken ekran gidip geldi bi kac kez ve yukleme sirasinda grafikler patladi pc res attigimda isletim sistemi logosu geliyor bu ekrandan sonra ''imlecsiz siyah ekranda takiliyor bunun cozumunu bulamadim. Onceden imlecli siyah ekran geldigi olurdu hemen hallederdim neyse..
    Vista orj. Cd var onutakip format atayim diyorum windows dokumanlarini yukluyor vista logosunu getiriyor tam format ekranina geçecek iken hop mavi ekran :) gelde kirma pcyi hadi bios sifirliyim dedim sorunlar ayni bu saatte harddiski sokup takmaklami ugrasayim ilgilenen olursa burdayim simdiden tesekkurler. Telefon ile fotoğraf da cektim birazdan yuklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayarı güvenli modda açıp ekran kartı sürücülerini kaldır sonrada uygun sürücüyü indirip tekrar yükle
  • Kardes isletim sistemi w8.1 acilmadan sistem geri yukleyemem ki formatda atamiyorum mavi ekran da x000000d1 hatasi veriyor

• Yahu elimde sadece xp ve vista format cd si var xpyi sorunsuz kurdum biosu guncelledim vistayi kurarken x000000d1 hatasi aliyorum yikanip tekrar deniycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.