Şimdi Ara

windows\system32\config\system file corrupt .....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni belam bu arkadaş. Paşalar gibi 6-8 ay çalışmış windows xpmi yüklediğim cd den yine yükledim xpyi garantiden gelen yepyeni maxtor harddiskime. Herşey güzel gitti, en minimal biçimde netten Audigymin driverlarını indirdim, notron antivirüs kurdum onu update ettim, mblast zırvası için microsofttan patch i çektim. Bide keyiflenim diye max payne 2 kurdum afiyetle oynadım 2 günde bitirdim. Sistemi kurduktan 3 gün sonra windows\system32\config\system file corrupt diye güzel bir msg aldım makine açmadı bende olur öyle şeyler dedim baştan yükledim xpyi. File corrupt dediğiden harddiskimde yine bad olabileceğini düşündüm onun üstünde yoğunlaştım, scandisk fln yaptım yüklemeden önce makinayı yükledikten sonrada disk caching i fln kapattım ntfs olduğundan file system ( daha iyidir diye ntfs yaptım 2. yükleyişte ) Bite critical updateler arasında disk caching ile ilgili bikaç patch vardı onları indirim sp1 sp1a derken hiçbişey indiremedim mikrofost support tan cd key yüzünden :PP yattım uyudum. Yine daha xpyi kuralı 2-3 gün olmadan aynı msg windows\system32\config\system file corrupt geldi karşıma. Bu sefer harddiskime low- level format attım, powermaxle envayi çeşit test yaptım HD temiz çıktı, voltajdı elektirikti şüphelendim power supply ımı ölçtüm baktım öyle dalgalanma yok herşey normal. (Ki bu makina 8 ay sorunsuz xp çalıştırdı) sonracıma elimdeki xp dandiktir dedim yeni bi xp aldım ( Türkçe, sp1 entegre edilmiş fln) Şimdi onu yükledim, bekliyorum ne zaman patlıyacak. Yurt dışındaki forumları araştırdım, baya bi insan aynı sorunla karşı karşıya kalmış herkes bütün donanımsal olaylarını denemiş fln. Çevremdeki bikaç insandanda duydum aynı olayı yaşadıklarını, sizdede varmı böyle bir olay oluyomu oldumu? 15 gündür adam gibi çalışan bi bilgisayarım yok çöküntüdeyim . Format atmadanda o system dosyaları düzeltilebiliyo bugün öğrendim ama her makinayı açıştata çekilecek iş değil. Noolur bi bilen çıksın yardım etsin olmazsa zikim Xpyi diicem 98 kurucam ama sadece xpde çalışan 1-2 programım var :( Bence bu yazılımsal bi olay, microsoftun kaçak keylere yaptığı bi iş, support centerdada çok kısa geçmişler bu konu üzerinden çözümünü yazıyo ( anlık çözüm, daimi olan bişey bu ama ) ama sebebini yazmıyo.. Neyse fazla uzun oldu galiba :P

• Donanımınız mikro$oft databaseine kaydedilmiş.Nete her girdiğinizde bu muhtemelen tekrar edecektir.Bulabildiğiniz bütün antispy,firewall programlarını kullanın.XPAntispy ile alexayı kaldırın vs vs.Asıl çözüm;nete Linuxla bağlanın..
  • Unutmadan,sp1a yı kullanın.java için sun'ı kullanın.Mikro$ofttan da hiçbirşey indirmeyin,oraya hiç bağlanmayın.Artı win'i kurduğunuzda nete girmeden önce ie'de başlangıç sayfası olarak boş sayfa seçin..
  • Cidden microsoftun yaptığı bi itlikmidir, donanımımı nasıl kaydediyo, makinayıda yazim bari, amd xp 2000, asus aywn266(böyle bişiler n force 1 ) 512 ddram, 30 gb maxtor 7200 hd. Cpuda flnmı var acaba serial tarzı bir geyik?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unity package manager error
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.