Şimdi Ara

Windows'u eski cracksiz sürüme döndürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows'u nasıl kmspico'suz, cracksiz, haline geri döndürebilirim. Ben key almıştım kinguinden başka bir pc de kullanılıyor dedi, ben de kinguine yazdım onlar da bana yeni yükleme kimliği verdi bu telefonla aktifleştirme için, ama benim şu an da kullandığım W10 kms'li şimdi ben direkt yazmaya korkuyorum ileride sorun çıkar mı yoksa direkt kms'yi falan sildikten sonra mı yazayım ? Yoksa bir şimdi yazıp aktif olurmu ve sonra mı sileyim kms'yi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EpicS4XGuy -- 19 Mayıs 2017; 15:4:22 >

• silsen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 19 Mayıs 2017; 21:25:39 >
  • Bilgisayardan ilk olarak KMS'yi temizlesen iyi olur.
  • Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma bölümünden "Bu bilgisayarı sıfırla" yaparsanız KMS'de silinecektir diye tahmin ediyorum. Sıfırlama işlemi bittikten sonra bilgisayarınızın lisans durumu yine Etkin olarak gözükürse aşağıdaki komutlar ile KMS'nin girdiği lisans anahtarını silip elinizdeki orjinal lisans anahtarını sisteme girebilirsiniz.

Komut istemini Yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girin.

slmgr.vbs -upk

Şimdi bu komut ile orjinal lisans anahtarınızı sisteme girin.

slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-.....

Telefon ile etkinleştirme yapmak için arama yerine slui.exe 4 yazıp enter'a basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 20 Mayıs 2017; 13:49:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma bölümünden "Bu bilgisayarı sıfırla" yaparsanız KMS'de silinecektir diye tahmin ediyorum. Sıfırlama işlemi bittikten sonra bilgisayarınızın lisans durumu yine Etkin olarak gözükürse aşağıdaki komutlar ile KMS'nin girdiği lisans anahtarını silip elinizdeki orjinal lisans anahtarını sisteme girebilirsiniz.

Komut istemini Yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girin.

slmgr.vbs -upk

Şimdi bu komut ile orjinal lisans anahtarınızı sisteme girin.

slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-.....

Telefon ile etkinleştirme yapmak için arama yerine slui.exe 4 yazıp enter'a basın.

açıkçası ben de sıfırlamıştım bir kere. sonra tekrar kms ile lisans kuracaktım ancak zaten silinmediğini farkettim. ama ben lisans anahtarını kaldırmamıştım. bu arada kms yi silmenin yolları var ama çok zahmetli anlatmaya üşendim şu an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.