Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 biti deniyenler aradaki farki anlatabilirlermi ,acaba ne gibi farklar hissediliyor?
  • arkadaslar bir sorum olacak bazi oyunlarda hata olusuyor pes6 mesela. bu oyuna girerken birsure sonra goruntu sapsari oluyor ama ses geliyor acaba ozel bir program yukleniyormu bunun icin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BABA ADAM

arkadaslar bir sorum olacak bazi oyunlarda hata olusuyor pes6 mesela. bu oyuna girerken birsure sonra goruntu sapsari oluyor ama ses geliyor acaba ozel bir program yukleniyormu bunun icin?

selam,
    ilk önce tüm güncel sürücülerinin, önemli güncelleştirmelerin yüklendiğine emin olmalısın.
    iyi bir performans istiyorsan özellikle bulabildiğin 64bit sürücü ve programları kullanmalısın.
    Autopacther i yüklersen birçok güncelleme ve iyileştirmeyi de yüklüyor.

Ayrıca son olarak oynadığın oyunların 64bit ile ilgili yamalarını kontrol etmeni tavsiye ederim.
  • Tüm 64bit windows kullanıcılarına yararlı olacağını düşündüğüm bir site var. bu sitede 64 bit sürücü ve programlar güncel olarak takip ediliyor. Sürekli takip ediyorum.

http://www.start64.com/

PS : 64bit te Everest ile yaptığım bazı testlerde 32bit xp pro dan daha yüksek benchmark sonuçları aldığımı da eklemek isterim.
  • peki kardes bi sorum daha olacak o autopach dedigini nerden bulucam start64 te varmi? ben biryerden bulmustum yukliyemedim hata verdi acaba ondanmi bahsediyon?
  • quote:

peki kardes bi sorum daha olacak o autopach dedigini nerden bulucam start64 te varmi? ben biryerden bulmustum yukliyemedim hata verdi acaba ondanmi bahsediyon?

slm.

daha önceki mesajlarımda adresi vermiştim. tekrar ekliyorum.
    http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=412735

Zaten AutoPatcher denilen program windowsun kritik ve önerilen güncelleştirme paketlerinin birleştirilmesinden başka birşey değil. Ek olarak performans arttırıcı veya ek özelliklere sahip eklentileri de kurabiliyor.
    xp 64bit edition yükledikten sonra autopatcher i yükleyebilirsin. Sonra sürücülerini kurarsın.

• aliens kardes saygilar,

valla kardes programi yukledim ama acilmadi, neyse daha once verdigin bu sitedenhttp://www.start64.com/
    ben ekrankarti icin xtreme driver yukledim sorun cozuldu. simdi butun oyunlar normal calisiyor fakat cogu program ve oyunlar 64 biti desteklemedigi icin 64bit simdilik baya uzak gibi geldi bana. vista ciktiktan yaklasik 1 sene sonra 64bitler yeni yeni oturmaya baslar benim kanatimce.
  • quote:

aliens kardes saygilar,

valla kardes programi yukledim ama acilmadi, neyse daha once verdigin bu sitedenhttp://www.start64.com/
    ben ekrankarti icin xtreme driver yukledim sorun cozuldu. simdi butun oyunlar normal calisiyor fakat cogu program ve oyunlar 64 biti desteklemedigi icin 64bit simdilik baya uzak gibi geldi bana. vista ciktiktan yaklasik 1 sene sonra 64bitler yeni yeni oturmaya baslar benim kanatimce.

selamlar,
    http://www.softpedia.com/progDownload/AutoPatcher-x-June--Beta-FULL-Download-38131.html
    adresinden yükleyebilirsin. Sırayla Full ve QMUP programlarını bilgisayarına kuruyorsun. Bittikten sonra Autopatcheri çalıştırıp istediğin güncelleştirmeleri yapıyorsun.

Dediğin gibi Windows XP 64Bit Edition 'un çıkışı 1 seneden fazla oldu ama birçok programın ve driverin 64bit versiyonları henüz yok. Ama Vista ile birlikte çok hızlanacağını ve yayılacağından eminim. Tüm üreticiler Vista için hazırlık yapıyorlar. Windows Vista haberlerine bakılırsa kısa bir süre sonra betalardan kurtulabiliriz :)

Üreticilerin neler yapabileceklerini izleyip göreceğiz

• slm arkadaslar benim işlemci amd Athlon64 3000+2000 normal xp kullanıyorum. 64 bit xp nin farkı ne acaba yardımcı olursanız sevinirim
  • ben kullaniyorum hic bir fark goremedim am sadece windows biraz daha cabuk aciliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 11 Kasım 2006; 0:57:34 >
  • Dediğim gibi, farkı 64 bit programlarla görürsünüz. FarCry örneğinde olduğu gibi, 32 bit xp pro da tüm detayları açmadan düşük çözünürlükte oynayan oyun 64bit yamalarıyla gerçek 64bit olarak çalışınca çok daha iyi çalışıyor.

@ E_M_R_E_sen

Şu anda tüm kullanılan donanımlar için 64 bit sürücüleri yok. Bu nedenle kendi sistemini silip kurmanı tavsiye etmem. Ama ikinci bir diskin var ise, görmen için hiç durma kur derim :)
  • aliens cok tsk dostum. birde 64 bitin hızını nerede fark ettiriyor (oyun.prog. v.s )
  • aslında her yerde :) 64bit program veya oyun kurduğun zaman 32bit e göre farklar var.

mesela forumlarda xvid ile yapılan testlerde, 32bit xvid convert zamanı ile 64bit xvid convert zamanı arasında yanlış hatırlamıyorsam %25 e varan hız farkı vardı.

Yine AMD nin sitesinde 64bit oyunlar ve görüntü farkları var.
  • bunun linkini verebilecek olan var mı
  • arkadaslar ben xp'yi bastan yuklemekistiyorum ama bilgisarayi aldigimda cds yoktu bunu nasil bastan yuklerim
  • @theavatar
    @sanalgene

Eğer Windows XP 64Bit Edition yüklemek istiyorsanız emule ye göz atmanız gerekiyor.
    Bildiğim kadarıyla yeni bir bilgisayar alındığında 64bit veriliyordu. Yani şu anda satın alabileceğiniz paket yok.

Ayrıca bu kadar beklemişken eğer sistemleriniz destekliyor ve yeterli ise 64bit Vista yı bekleyin derim. :)
  • vista çıktıktan sonrada driver sorunları olacaktır.
    64 biti yükleyip bi test etmekte fayda var.
  • elimdeki winxp cd sinin 64 bit olup olmadığını nasıl anlarım
  • resimde göründüğü üzere x64 ibaresini görmen lazım :)

• sağolasın:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.