Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    soru sormak isteyen bi kez daha düşünsün
  • İleride çok işe yarayacak.
  • win xp 64bitin son versyonunu nereden bulurum? nasıl anlarım? ne yazması gerekiyor?

Teşekkürler..
  • Selamlar,

x64 kurdum SP1 görünüyor, SP2 64bit için geçerli değilmidir?
  • bu 64 bit dediginiz xp nin türkcesi yakında cıkarsa cok sevinecegim
  • topic açılalı bir yılı geçmiş ama hala çoğu programın uyumsuzluk sorunu devam ediyor!

kaspersky, zone alarm, ac3 programları kurulamıyor....

driverları neyse ki hallettim.

fakat işin kötüsü ve komik yanı internet explorer 7 beta 3 64 bit'te çalışmıyor
    bravo microsoft

destek vermeyeceğin işletim sistemini neden çıkartırsın anlamam
  • Bir şeyi merak ettim benim işlemci altta Bios uda update li anakartın merak ettiğim imzamdaki İşlemci olan İntel Pentiım 4 531 64 bit desteklimi cpuz -z den ve diğer herşeyden 64 bit olduğunu intel in sitesindede EM64T desteği yazıyor ancak ben emin olamıyorum sonuçta Ubuntu 64 ü denedim ve olmadı sizce indiriyimmi.
  • Bwyler çalıştı gerçekten çok daha hızlı 64 bit Wİnodows Xp bende bu yüzden Vistanın 64 ü nü indirmeyi düşünüyorum 32 biti harika 64 bitini denemeyi planlıyorum.
  • Denemekte fayda var
    emeğe saygı
    http://forum.donanimhaber.com/m_9743441/tm.htm
  • 64 bit ile ilgili bir kaç sorum olacaktı,
    ama 1 dokunduk bim ah işittik
    geçen sene 64 bit pc aldım, 64 bit xp kurana kadar pc eskidi

klasik Xp ye devam
  • Arkadaslar, windows Xp Pro X64 isletim sisteminde (+SERVICE PACK1) ilginc bir problem yasiyorum. Bu sistem microsoft un kendi sitesinden indirilmistir. Sistemi problemsiz kurduktan hemen sonra guncellemeyi yapınca yaklasık 130-140mb lık bi guncelleme bu... ekranda renk degisim oluyor cıkan herhangi bi uyari mesaji bile ornegin fontuyla zemini ayni renk veya baska mesajlarda siyah yazi siyah band sansurler mis gibi gozukuyor, zira herhangi bi desktop skin vs.. program atınca problemde bi degisiklik soz konusu degil. ve ekran karti driver ile ilgili bir problemde degil. yardimlari icin ilgili arkadaslara simdiden tessekurler...
  • benim tavsiyem,
    autopatcher xp64 edition yüklemeniz. AutoPatcher x64 July 2006

dün vista rc1 64bit'i formatlayıp xp pro 64bit edition yükledim. Autopatcher ile güncellemelerini ve ek programları kurdum. Tüm donanımlarım için 64bitlik sürücülerini yükledim. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor.

Asıl kurma sebebim olan Far Cry kurdum, ardındanda Far Cry 64 bit yamayı. Full detaylarda 1024*768*32 de bile hiç kasmadan oynuyorum. Detaylar muhteşem. 32 bit te bir çok oyunda detayları kısmama rağmen bazen kasılmalar oluyordu. Ama 64bit te hiç bunları görmedim. Birde ekran kartımı yükseltebilsem güzel olacak.

• uzunca bır zamandır kullanıyorum... sorunsuz... yuklenebılen neler var program olarak
  • google de "64 bit program list" diye aratırsan birçok program var. dikkatimi çeken logitech wheel için tam uyumlu 64 bit sürücülerinin çıkartılmış olması idi. nod32 64bit te çalışıyor ama 32 bit olarak. ayrıca autopatcher ile bir çok tool 64 bit olarak yükleniyor.

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=330290
    http://www.ukgamer.com/index.php4?action=compatsearch&type=search

• sağol bilader eline sağlık
  • emule den temin edebilirsin. Dikkat edeceğin nokta Corporation sürümü olması. Onda aktivasyon yok. İhtiyacın olanlar da zaten .iso dosyasının içinde geliyor. :)
  • Saol linkler için.
  • emeğine sağlık hocam
  • yaa arkadaslar ben bisey sorcam ben yukledimde ama color quality hala 32 bit? normalmi?
    not imzamdaki sistem benim eski sistemdi, simdiki core2duo e6600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 1 Kasım 2006; 17:23:28 >
  • garip adam, ismin gibi garip bir soru sormuşsun. Eğer doğru anladıysam, kurduktan sonra windows un 32 bit renk ayarlı geldiğiyse, o ekran kartının sürücülerini doğru yüklediği ve ayarladığı içindir. Sorun yok.

Ama sen yinede tüm güncel sürücülerini indir ve kur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.