Şimdi Ara

Windows XP için Sistem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerimde kullandığım SDS-ONE adlı program sadece Windows XP de çalışıyor. Hiçbir sanalpc uygulamasıyla vs windows xp dışında biryerde çalıştıramadım.
    neyse konumuza geçelim;

Malum XP işletim sistemi çalıştırabileceğim bir SIFIR bilgisayar bulunmuyor.
    bana XP nin desteklediği en genç donanım parçalarını yazabilecek olan varmı ?
    XP yi kuracağım sistemin çok yaşlı olmamasını istiyorum. XP yi en son hangi anakart ekran kartı işlemci vs destekliyor ?
    Parçalar nekadar yeni olursa okadar iyi çünkü ömrü önemli benim için.
    Bende buna göre o parçaların 2. ellerini kovalıyım. Başka yolum yok gibi. İşyerimdeki pc sürekli sorun çıkartıyor.

şuan işyerimdeki bilgisayarın özellikleri:

İşlemcş : Intel Core 2 Duo E6300 (Conroe)
    Anakart : Gigabyte GA-P43-ES3G
    Ekran K : Zotac GT9500 1GB 128B DDR2
    RAM : Kingston 2GB 800mhz DDR2

Elimdeki parçalardan daha üst XP çalıştırabilecek parçalar olduğunu düşünüyorum.
    Not Sadece 32bit te çalışıyor program. Yani XP 32 bit olmak zorunda bilmem etki edermi.
    Teşekkürler

• Reis en güncel am3+ 970 chipsetli Asus anarkatta wndows Xp destekliyor şuan benim kullandığım m5a97 sitede Xp driverlari var bilmem yardımcı olurmu 2.elleri 300 400 lira istiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır m5a97 r2.0 kullanıyorum hiçbir problemi yok gerisini sen düşün arkadaşımda msi 970 3. yılında patladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -QAism- -- 15 Nisan 2019; 15:35:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hargneux eyvallah hocam teşekkürler bakıcam. biz işyerinde programı haftanın her günü sabahtan akşama kadar kullandığımız için ömrü daha kısa oluyor malesef.
  • ramı 2 tane al. işlemci olarak daha yeni ve iyi bir işlemci alabilirsin:
    urun.n11.com
    Intel Core2 Duo E8400 İşlemci 6m Önbellek 3.00 Ghz 1333 Mhz Fsb - n11.com
    https://urun.n11.com/islemci/intel-core2-duo-e8400-islemci-6m-onbellek-300-ghz-1333-mhz-fsb-P330536170

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.