Şimdi Ara

Windows Yazısından Sonra Monitörün Kapanma Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc yi tv ye bağlamıştım, nvidia ayarları tv de kaldığı için windows yazısından sonra ekran kapanıyor.
    Ekranı göremediğim için klavyeden her hangi bir tuş yada çalıştır dan herhangi bir komutla nvidia ayarlarını default edebiliyor muyuz?

Körlemesine bu işi çözeceğiz.

Şimdi baştan söyliyim, F8 güvenli modda aç öyle yap diyenleriniz olacaktır, yapamam çünki monitör pörtledi, herşeyi soft ve dağınık görüyorum,
    ancak windows ekranında biraz görebiliyordum, öyle işimi görüyordu. Windows ekranı geldiğinde TeamViewer programını çalıştırıp, notebookdan pc içine giriyordum.
    Monitor bana gerekmiyor, masaüstü pc ye ulaşabileyim, TeamViewer çalıştırayım yeter bana.

Şu anda pc yi takabileceğim, herhangi bir tv yada başka bir monitörün olduğu yerde değilim.

Bana klavyeden kısa yol yada çalıştırdan komut gerekli !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PouL -- 3 Mayıs 2011; 18:01:28 >

• ekran kartını çıkart pcyi çalıştır win sesi gelince kapa sonra ekran kartını tak tekrar çalıştır
  • Dediğini kısmen yapmıştım, yani ekran kartını çıkartıp çalıştırdım, ikinci ekran da kapatmıştım, bi öyle deniyeyim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

ekran kartını çıkart pcyi çalıştır win sesi gelince kapa sonra ekran kartını tak tekrar çalıştır

Malesef olmadı, yinede saol.
  • güvenli modda açmayı denedin mi
    7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

güvenli modda açmayı denedin mi
    7

Evet denedim, güvenli mod da çalıştır dedim ama bir türlü win ekranına geçemedi, bir yerde takıldı kaldı, onuda tam görüp seçemediğimden, işlem yapamıyorum.
  • Tamam olmuştur.

F8 işlem menusunden, güvenli mod yerine VGA modunu etkinleştiri seçip devam ettim, monitor açıldı.

Fugative arkadaşım yol gösterimlerin için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.