Şimdi Ara

Windows7 'niz orjinal değil diyor! Ama Orjinal!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz senesini doldurmamış olan Sony Vaio Laptap'ım kullandığınız sistem orjinal değil diye uyarı veriyor. Sorunu çevrimiçi çöz dediğimde yine aynı uyarı ile karşılaşıyorum. Çoğunlukla Nettop'umu kullandığım için, çok bir program yüklü değil.(Bilgisayar'da Anno 1404 oyunu dışında lisanssız yazılım bulunmuyor. )

Bu çerçevede;
    *Bu uyarıyı kaldırmak için recovery yapmam yeterli midir?
    **Uyarıyı kaldıramazsam;Sorunu Microsoft Türkiye ile mi?Yoksa Laptop'ı aldığım İstanbul Bilişim ile mi çözmeliyim?
    ***Orjinal işletim sistemi kullanıp benzer sıkıntıyı yaşayan oldu mu?

• birebir aynı sorun için yakın zamanda konu açılmıştı, bunun nedeni yanlış bir update, microsoft bunu güncelleştirmelerle düzeltecekmiş istanbul bilişimden cevap öyle gelmişti
  • Sorunu başka bir forumdan gelen öneriyle çözdüm. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar olursa diye paylaşmak istiyorum.

quote:

Bu problem ile sıklıkla karşılaşılıyor.Bende de aynı sorun vardı.Alttaki 3 farklı çözüm methodu ile çözülebildiğini öğrenmiştim.Ve sorunumu çözmüştüm. smile.gif

Method 1:
    Çalıştıra Slui 3 yazıp enterleyin ve ürün anahtarınızı tekrar girin, sonrasında tekrardan çalıştıra Slui 2 yazıp çevrimiçi olarak aktifleştirmeye çalışın.

Method 2:
    Çalıştıra Slui 4 yazıp enterleyin ve telefon ile etkinleştirmek için yönergeleri takip edin.(Bu yöntem kesin işe yarıyor.)

Method 3:
    MGA Diagnostic tool programını bulup indirin.Programı açıp, Windows tabından Resolve butonuna tıklayıp, makineyi yeniden başlatın.

• istanbul bilişimden laptop alırsanız olacagı bu. Neden mi ? Adamlar dilini değiştiriyor ordaki bilgisayarların hepsi İngilizce türkçeleştirmek için vistalizatör kuruyorlar. Ben yernde olsam ararım istanbul bilişimi ağızlarına bir güzel sıçarım. sadece sana özgü bir durum değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pascal.Nouma -- 29 Eylül 2010; 12:12:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.