dostlar, geçen bizim bi arkadaş sordu bilgisayarı açabilen bi program yok mu diye. araştırdım ama bulamadım. bir bilgisi olan var mı, böyle bir program var mı acep.
nasıl acacak bilgisayarı? biraz daha acarmısın konuyu?
ben düğmesine basiyorum açiliyor [evlol][evlol][evlol]
knopix
modemle açılıyodu.Yani biostan gerekli ayarı yaptıktan sonra pc ye bağlı teli arıyosun.Bilgisayarı açıyordu.Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum...
yaa bu biraz karışık bir soru bu yani böyle bir program olsa bile nerede kullanmayı düşünüyorsun merak ediyorum windows'ta kullanılamayacaksa nerde kullanıpta açıcaksın bilgisayarı sen windowsta kullansan zaten bu soruyu sormanın bir anlamı kalmıyor haksız mıyım?? network üzerinden olabilir ama bir tık için bunca zahmete değer mi??
BİLGİSAYARI AÇAN PROGRAM GENE BİLGİSAYAR [krl]Şöyle ki , biostan power management a gelin orda "set wake up" gibi bir alan var bunu "enable" yapın oraya tarih ve saatleri girin anakartınızın desteklemesi halinde "everyday" gibi bir seçenek de girebilirsiniz benim gibi. Böylece elektrik kesilmediği taktirde bilgisayarınız girilen bilgiler doğrultusunda açılacaktır Bonus olarak şu tüyoyu da vereyim : Başlangıça da sevdiğiniz bir mp3 ün kısayolunu atarsanız bilgisayarınızı çalar saat gibi kullanabilirsiniz. Şahsen her sabah işe gitmek için telefonun alarmı yerine bu seçenek benim için güne başlamanın iyi bir yolu. Saygılar...
dostlar ilginize teşekkür ederim. benim aradığım eozen81 in anlattığı gibi bir şeydi. sorunun mantıksızlığını kabul ediyorum. saol eozen81 bi deneyim netten çıkınca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme