Şimdi Ara

WINFILE Virüsü yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar winfile die bi virüs bulaştı bilgisayara kendini klonlayıp duruo silion yeniden çıkıo falan deli olcam... şimdiden teşekkürler...

• ÖNCE GÜVENLİ KİPTE AÇ ORDAN ÇALIŞTIRA "MSCONFIG" YAZ "BAŞLANGIÇ" SEKMESİNE GİRİP HEPSİNİ DEVRE DIŞI BIRAK DAHA SONRA BİLGİSAYARDA ARAMA YAP WINFILELAR KLASÖR ŞEKLİNDE OLUR 58 YADA 68 KB BİR BOYUTU VAR ARAMADA DETAYLI OLARAK BOYUT OLARAK ARAT 100 KB DEN KÜÇÜK DOSYALARI KLASÖRLERİ SİL DAHA SONRA REGEDİT DE CTRL+F YE BAS ORDAN WİNFİLE DİYE ARAT ONLARIDA SİL OK. YADA ANTİVİR PROGRAMINI KULLAN
  • o dosyanın üzerinde sağ tıklayıp özelliklerine bak adı "wukill" mi?
  • avast kur
  • peki bu wirüsün ne gibi zararları war?
  • PC YAVASLATIYORİNSANIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: webakkurt

PC YAVASLATIYORİNSANIN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYOR

hemde ne biçim bozuyor, bi komut verdiğinde 5 dk sonra yerin geliyo, bazende zaman aşımı olup hata veriyor.

üst konuda linki var kaspersky ve spyware doctor'u indirip güvenli kipte tarat, hepsini temizler.

özelliklerinden adına baktın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: webakkurt

ÖNCE GÜVENLİ KİPTE AÇ ORDAN ÇALIŞTIRA "MSCONFIG" YAZ "BAŞLANGIÇ" SEKMESİNE GİRİP HEPSİNİ DEVRE DIŞI BIRAK DAHA SONRA BİLGİSAYARDA ARAMA YAP WINFILELAR KLASÖR ŞEKLİNDE OLUR 58 YADA 68 KB BİR BOYUTU VAR ARAMADA DETAYLI OLARAK BOYUT OLARAK ARAT 100 KB DEN KÜÇÜK DOSYALARI KLASÖRLERİ SİL DAHA SONRA REGEDİT DE CTRL+F YE BAS ORDAN WİNFİLE DİYE ARAT ONLARIDA SİL OK. YADA ANTİVİR PROGRAMINI KULLAN

BAK YAZDIM BURAYA YA BÖYLE CÖZERSİN KARIŞIK DERSEN VİRUS PROG. YÜKLE
  • walla awast sildi baya bişey ama şuan o pc de dh nin sayfasını bile açmıo aynı bağlantıdan bağlıyız burda açıyor orda açmıyor...format atacam artık son çare kökten çözüm...
  • 4 saatimi aldı bu zıkkımdan kurtulmak. Önce Kaspersky ile HDD leri taratıp temizledim. Daha sonra online free virus taraması olarak Bitdefender kullanıp internetten tarattım ve başka bir iki şey daha çıktı. Daha sonra Panda ile yine internet üzerinden free tarama yapıp çıkan bir iki nesneyi daha temizledim. Tek bir antivirüs le bu işler yürümüyor malesef.
    Eğer winfile bulaştıysa gezdiğiniz klasörlerede exe uzantılı olarak bulaşıyor. O yüzden tüm HDD lerinizi taratmanızı tavsiye ederim.
  • şimdi bulaşan pc de c,d,e diye 3 partition war d ye yada e ye bulaştuysa format atsam da gitmez ki bulaşmadığından nasıl emin olacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTe0Ra

şimdi bulaşan pc de c,d,e diye 3 partition war d ye yada e ye bulaştuysa format atsam da gitmez ki bulaşmadığından nasıl emin olacaz?

Büyük ihtimalle bütün parçalara ve başka HDD varsa onlarada bulaşmıştır(USB belleğime bile bulaşmıştı). Hepsine aynı muamele yap: kaspersky, spyware doctor
  • nod32 kur güvenli kipte calıştır. temizlenir.
  • kaspersky'la güvenli kipte tarattım halloldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.