Şimdi Ara

Wireless Adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizdeki interneti yakınlarda evi olan akrabaların oradan da kullanmak istiyorum, Dolayısıyla wireless adaptör almaya karar verdim , şuan için kullanabileceğim 2 ayrı yer var ,biri açık alanda 135 metre diğeri 75 metre arada tek katlı ev ve ağaçlar var tabi ki modemin bulunduğu evimiz ile akrabaların evlerinin duvarlarını da hesaba kattığımızda sıkıntılı bir mesafe olabiliyor , standart dandik wireless adaptörlerinin(teknosada ki falan) kurtarmayacağını öğrendim bir kaç tecrübeli arkadaşımdan, onun önerisiyle ubiquiti ve alfa ya yöneldim , almışken biraz iyisini alıp evin etrafından kullanabileceğim her türlü mesafede sıkıntı yaşatmamasını düşündüm , gerektiğinde mesafeyi artırabilme ihtimalimi ve bağlantı kopması yaşamamak için çekim kalitesi yüksek bir şey alayım dedim. Bulduğum ürün; Alfa N5c ve N5 fiyat olarak ortalama 230 tl şuan için , biri Alfa N5 802.11an Uzun Mesafe Dış Ortam 14 Dbi Antenli AP/CPE ...... diğeri Alfa N5C 802.11an 2x2 Mimo Uzun Mesafe Dış Ortam AP/CPE , 2.ürün galiba antensiz ve ayrı olarak anten alınması gerekiyor ve antenlerde kalite çok farkediyor mu ? Anten fiyatları nedir ? , İlk üründe kendinden 14Dbi antenli , Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Başka önerebilecekleri wirelesslar var mı ? Yada 14dbi antenli ürün yeter mi ? Yada bu mesafe için çok yüksek fiyatlı ve çok fazla ürünlere mi yönelmişim ? Amacım 100 tl ye alıp da çekmeme kopma sorunları yaşamamak paramın boşa gitmemesi , Daha ucuz ve sorunsuz ürün önerileri de alabilirim veyahut bu ürünler sıkıntı çıkarmayacaksa bir kereliğine bu parayı vermeye hazırım.. :/
    Not: Kullanılan modem :Ttnet'in verdiği Zyxel Vmg3312 B10b  Wireless Adaptör
     Wireless Adaptör
     Wireless Adaptör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan2020 -- 8 Ocak 2015; 4:31:54 >

• güncel! Yardım lütfen..
  • ben tp link 8200 aldım çok fark etti gerçekten ama anteni 5dbi sen buna 8 veya 14 takarsan alet çok daha iyi olur hakkını veriyor gerçekten tavsiye ederim.
  • kalevra212 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için , Daha deneyimli arkadaşlardan mesafelerle ve wirelesslarla alakalı yorum lütfen..
  • +++++++
  • wn8200 kullanicisiyim 5dbi antenlerle is goren bir cihaz ancak bahsi gecen senaryoda bu alicinin sizin isinizi gorecegini dusunmuyorum. Acik alan olsa bir derece is gorur ama arada bina ve agaclar var bu durumda cok zor ihtiyacinizi karsilamasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReSpAwN_22 -- 14 Ocak 2015; 3:11:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Hocam öneriniz var mıdır? Bu senaryoya uygun bir çözüm yolu falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem adaptörü
    8 yıl önce açıldı
    Ethernet kablosu
    12 ay önce açıldı
    Wifi Adaptör Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +++++
  • Arada direk görüş varmı çatılardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.