sanmam ama RC45 kablo olabilir am olmazsada us robotics in sitesine gir orada modem ile yonlendirici arsndai kablo tipine bak ölede birşey yok ise bilen biri yazar inşallah
Anten ile cihaz arasındaki mesafe 5-6 m. yi geçerse sinyal oranı düşeceği için ek anten kullanmanın bir anlamı olmaz. Araya sinyal güçlendirici vb. kullnman gerekir ki bu da maliyeti çook artırır. Yönlendirici antenlerin kablo mesafesi 1 m. den fazla olması gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam. İllaki de uzatıp denemek isterim dersen 50 Ohm dan küçük koaksiyel kablo kullanmalısın. Ayrıca, ozgurng; RC45 bir kablo değildir!
bildiğim kadarı ile 6 metreyi geçmemesi gerekiyor ve bu kabloların pahallı oldugunu da anımsar gibiyim...kolay gelsin...
Slm
Catıya ADSL hattı ve modemi tasıyabilirsen sorun olmaz. O zaman anten kablon da yeter. Catıdan eve de CAT5 kablo cekersin. PC'ne bağlarsın. Sorun cözülmüş olur.
Bu antenlerin kabloları oldukça pahalı ve her 1m de 0,5db kazanç düşüyor en mantıklısı modemi çatıya taşımak gibi gibi görünüyor yinede radyo verici sistemlerinde mum dibini aydınlatmaz örneği verilir yani senin çatıya koyduğun cihazı 500metre ötedeki bir cihaz görebilir ama 30metre aşağıdaki bir cihaz görmeyebilir denemek lazım. Kendimden örnek vermek gerekirse komşumun zoom6x modemi binanın 6.nci katında ve binanın havalandırma kısmına bakıyor , benim wireless alıcım ise binanın giriş katında ve aynı havalandırma boşluğuna bakıyor ve iki cam arasında göz teması sağlanabiliyor xpnin kablosuz bağlantı aracında tek kademe olarak zoom6x cihazı görebiliyorum ama bağlanamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme