Şimdi Ara

Wireless Bağlantı Sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir saat öncesine kadar herşey normal çalışıyordu. şimdi öncelikle otomatik ip'de modemi görüyor ama bağlanamıyor bir türlü. ip'yi elden girdiğimde bağlanıyor fakat sitelere girmiyor.

your gateway appears to be offline. diye bir hata mesajı buldum ama nasıl online yapacağım ağ geçidini bir türlü bulamadım veya sorunu çözemedim...
    yardımcı olursanız sevinirim...

• madem modemi görüyo otomatik ip de dns ye modemin ipsini yazarak denermisin... Adsl modemin ipsini yazıcaksın yani arada bi access point falan varsa o ip yi degil...
  • oncelikle kablosuz ağının bir güvenliği varmı? eğer goruyor bağlanıyor ve ip alamıyorsa büyük bir ihtimalle güvenlik şifrende bir sorun vardır. onu yeninden yazmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manyakgeyik

madem modemi görüyo otomatik ip de dns ye modemin ipsini yazarak denermisin... Adsl modemin ipsini yazıcaksın yani arada bi access point falan varsa o ip yi degil...

dns'ye modemin ip'sini girdim ama aynı otomatik ip'de yaptığını yapıyor. modemi görüyor bağlanamıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inf_onb

oncelikle kablosuz ağının bir güvenliği varmı? eğer goruyor bağlanıyor ve ip alamıyorsa büyük bir ihtimalle güvenlik şifrende bir sorun vardır. onu yeninden yazmayı dene.

bir güvenliği yok şu an, herhangi şifre girmeme gerek yok hemen bağlanması gerekli normalde...
  • tavsiyem modemi resetlemenden yana. kendi modemini kullanıyor isen o zaman modemi resetle ve bütün ayarlarını yeniden yapılandır tabi kendin kişisel kullanıyor isen o zaman güvenlik şifresi bırakmanı tafsiye ederim. modeminin marka ve modeli ne acaba?
  • eğer şifrelemen varsa modemde kaldır ve sadece mac filtrelem kullan.bir arkadaşa daha olmuştu böle bişy forumda bunu önerdm düzeldi.eskiden çalışan şimd nie olmasın diceksn ama oluo.kablosuz ağındaki şifreleme yi kaldır sadee mac filtre kullan.merk etme mac adresleri eşsiz oldğu için ağına sızma ihtimalli yok.kendi pc nin mac adresini modeme kayıt ettn mi tammdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inf_onb

tavsiyem modemi resetlemenden yana. kendi modemini kullanıyor isen o zaman modemi resetle ve bütün ayarlarını yeniden yapılandır tabi kendin kişisel kullanıyor isen o zaman güvenlik şifresi bırakmanı tafsiye ederim. modeminin marka ve modeli ne acaba?

resette attım bunuda denedim tabiki. öncelikle onarı denedim olmadı oradan sorun gidericisini denedim sorunu çözemedim.
    modemin markası AirTies RT-102.
  • kablosuz bağdaştırıcını bilgisayarından kaldır ve yeniden yükle buda bir işe yaraya bilir. tabi denediklerini anlatırsan bize bizde sana burada gereksiz tafsiyelerden bulunmayız. kablo ile bağlana biliyormusun peki?
  • arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için. nasıl yaptım tam anlamadım ama sorunu çözdüm. messengerın sorun gidericisiyle, onarı aynı anda başlattım ip'i otomatikte dns elle girdim. o sırada bişeylerle daha oynamış olabilirim ama sonunda açıldı sayfa. bunların herbirini tek tek yapmıştım olmamıştı. nasıl oldu anlamadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.