Şimdi Ara

Wireless Bağlantı Sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben foruma yeniyim.. ve ilk defa bir wireless ağı kurmaya çalıştım.. sorunum şu;

modemim USR9100 model ve masaüstü bilgisayarıma direk baglı sorunsuz bir sekilde calısıyor fakat dizüstü bilgisayarımdan wireless agını görüp de girmeye calıstıgımda bir kac saniye baglandı gibi gözüküp baglantı basarısız oldu diye bir yazı cıkıyor.. dizüstü bilgisayarımın modeli samsung R620 ve win 7 kurulu icinde.. bu arada modemin ip adresindeki hersey calısıyor wireless falan da acık.. ilk denememde sifre koymadan baglandım o zaman oldu fakat sifreyi koyduktan sonra baglantı yapamıyorum.. son 3 gündür bununla ugrasıyorum beceremedim.. yardımcı olursanız sevinirim..

saygılar..

• Merhaba,

Modemin yönetim arabiriminden kablosuz ağın adını (SSID) değiştirin ve şifrelemeyi de yapıp kaydedin. Bilgisayar üzerinde kablosuz ağları aratın ve yeni verdiğiniz isimle göreceğiniz ağa bağlantı kurmayı deneyin. Modemin arabiriminde tanımlanmış şifreyi de kopyalayıp yapıştırırsanız yazım hatası yapmadığınızdan emin olabilirsiniz.
  • yazdıgınız herseyi denedim fakat olmadı.. artık en son aklıma gelen win 7den kaynaklandıgı.. bircok forumda da arastırdım her yerde win 7 ile ilgili wireless sorunları oldugunu gördüm.. acaba dizüstü bilgisayardaki modemin sürümünü falan ögrensem (atheros ar5007eg sürüm: 8.0.0.225 olarak gözüküyor..) de onu update etmeye calıssam bir gelisme olur mu?

ilginiz icin tesekkürler.. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machucado -- 8 Temmuz 2010; 1:14:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN BAĞLANTI SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.