Şimdi Ara

Wireless bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar. Kendi kablosuz ağıma bağlanamıyorum. Diğer bilgisayarlar bağlanıyor. Benimkinde tanımlanamayan diyor. İnternet erişimi olmuyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. gayet normal bağlanıyorum sorunsuz. Ama işim bitip kapağı kapattığımda (uyku moduna geçiyor) yine eskiye dönüyor. Kapağı açıyorum otomatik bağlanma işaretli olduğu için bağlanmaya çalışıyor ama yine tanımlanamayan ağ diyor.. Sorunum ne olabilir. Düşüncelerinizi rica ediyorum.

• Fikri olan yok mu gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: micheck555

İyi forumlar. Kendi kablosuz ağıma bağlanamıyorum. Diğer bilgisayarlar bağlanıyor. Benimkinde tanımlanamayan ağ diyor. İnternet erişimi olmuyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. gayet normal bağlanıyorum sorunsuz. Ama işim bitip kapağı kapattığımda (uyku moduna geçiyor) yine eskiye dönüyor. Kapağı açıyorum otomatik bağlanma işaretli olduğu için bağlanmaya çalışıyor ama yine tanımlanamayan ağ diyor.. Sorunum ne olabilir. Düşüncelerinizi rica ediyorum.

bende de cok sık baglantı kopuyordu,verdim servise,yazılımsal sorun var diyorlar,size usb bundle hediye edelim falan.Ben o zaman başka bir wireless adaptor takın diyorum,onlar güncelleme bekliyoruz diyor!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN BAĞLANTI SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.