Şimdi Ara

wireless çekim mesafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 150 METRE KAPALI ALANDA WİRELESS KULLANILIRMI? KULLNILIRSA HANGİ MARKAYI ÖNENİRSİNİZ TŞKLER....

• YARDIM
  • modemin mesafesine bağlı..destekliyorsa bağlanabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgut43100

150 METRE KAPALI ALANDA WİRELESS KULLANILIRMI? KULLNILIRSA HANGİ MARKAYI ÖNENİRSİNİZ TŞKLER....

Dostum 150 metre ile alakası yok öncelikle bunu bil sana burada tavsiye edebileceğim modemler ise U.S USRobotics, ZYXEL ve Philips ama şunu unutmaki 150 metre ile alakası yok iyi veya kötü çekmenin bazı evlerde modem salonda olsa bile yan oda da çekmeyebiliyorda modemin kaliteli olsa dahi eğer evinin yanından yuksek gerilim hattı veya evinin duvaları içinde manyatik sorunlar olursa çekme gücünde düşüş olacaktır burda senin hoşuna gitmeyecektir. Normal bi adsl modemin varsa ethernet çıkışlı buna ek olarak bi access point alıp takman daha mantıklı hem modemin kablosuz olmuş olacak hemde access pointlerin ver aktarışı daha yuksektir yani çekim güçleri

• zoomun bir antenli 8 portlu modemdir
  • tamam işte hiç modem almana gerek yok al bunun yanına bi access point olsun bitsin derim access point ilerde modemini değiştirsen bile yanına takıp kullanabilirsin ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerup -- 4 Ekim 2007; 15:22:51 >
  • bir tarafta zoomun bir antenli 8 portlu kablosuz modem bir tarafta modem filan yok wireless çalışırmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Çekim(Duvar) Sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum büyük evlerde modem almana gerek yok büyük yerlerde ben her zaman access point kullanılmasından yanayım access pointlerin antenleri daha iyi çekiş gücüne ve veri aktarımına sahiplerdir.
  • ev değil iki farklı bina 1.kat ikiside
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgut43100

ev değil iki farklı bina 1.kat ikiside

Fark etmez arkadaşım zaten modem alman bu durumda çok saçma olur. Birde şunu araştır Kablosuz ethernetler çıktı eğer iki binada aynı elektrik farzı üzerinde ise elektrik hattından da yararlanabilirsiniz priz şeklinde ethernet kartları çıktı ama bu kartlar binalar aynı farz üzerinde ise çalışırlar yani bi nevi elektrik hattı üzerinden network ama sen kafanı karıştırma dostum :) senin tek yapacağın bi access point almak 150 metrede iyi bi marka seçersen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerup -- 4 Ekim 2007; 15:31:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.