Bildirim
Wireless router ile Access point bibirine bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliyorum..Kaç saattri uğraşıyorum işin içinden çıkamadım..Bir el atın.. -
ne dediğini anlamadım. ? -
Hocam wifi evde guclu cekmoyor .simdi ben ikisi arasinda kopru yapmak istiyo bir tanesini diger odayakoyacam bir tanesini ethernet kablosunu takacagim yere kouacam.ikisi arasinda baglanti olacak .mesala diger odaya gectogimde o cihaza baglanacam.o cihazda iinterneti ethernet takili cihazdan alacak..yani wireless router ile access point arasinda kopru kurmak istiyorum.umarim anlatabilmisimdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Etherneti router takrim ap yide digrt odaya alsim her ikisiylede wifi ile internete girebiliyorum.ap sifre yapa bildim amA routera sifre koyamadim.ne yapmam lazim onuda sifrelesem olacak.ap ayar. Arayuzunde access point i sectim.bir cok secenek var acaba yanlisimi sectim..bir el atin arkadaslar....
Bir yaardim edin isin icinden cikamadim...yardimlarinizi bekliyorum...
router ve ap nin markası ve modeli ne?
quote:
Orijinalden alıntı: utkanizmit
router ve ap nin markası ve modeli ne?
hocam mesaj kutuna rica etsem bakar mısın -
bakıyorum cevapta yazıyorum ama gitmiyor cevabım. Mobilim sanırım mobil sürümde değişiklik yaptılar oda düzgün çalışmıyor.
Pc ye gecince yazarım cevabı tekrar.
eyvallah hocam sağolasın. -
Tplink 740n wirless route ve tl wa801nd access point..
740n modeme kablo ile bağlıysa zaten ayarlarını biliyorsundur.
ekstra bir ayara gerek yok.
801nd ile repeating yapacaksın. -
Hocam oyle yaptim da sifre koymaya gelince yapamiyorum.simdilik 801nd access pointinsectim.ona sifre koydum.ama 740n cihaza koyamiyorum.sizin dediginiz gibide yaptigimda web turunden sifreleme istiyor ne yazdiysam olmadi sifre...
740n de wireless ayarlarında solda security bölümü var.
ordan gireceksin şifreyi. wpa gir. normal yayın yap ap gibi.
801 den access point diil repeater seç. -
tm dır en sonunda yapabildim..utkanizmit çok teşekkür ederim yardımlarınız için...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X