Şimdi Ara

Wise kapanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Yerel yönetmelikler gereği, kayıtlı adresi Türkiye’de olan kullanıcılarımızdan artık kart ödemesi kabul edemiyoruz. Artık banka veya kredi kartı kullanarak transfer veya para yükleme işlemlerinize ödeme yapamazsınız." Wise

Wise platformunda 20 Nisan itibarıyla hesaplara para yüklemek ve yeni transferlerin ödemesini yapmak için yalnızca banka havalesi kullanabilecek.

Haber detayları: https://www.karekod.org/blog/wise-nedir-transfer-wise-2022/

Paypal'dan sonra Wise erişimin engeli yolda mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wise Türkiye Kapanıyor mu?

Son zamanlarda "Wise Türkiye kapanıyor mu?" sorusu gündeme geldi. Bu konuyla ilgili olarak çeşitli haberler ve söylentiler mevcut.

Wise, Türkiye'deki faaliyetlerini 1 Mart 2023 tarihinde durduracağını açıkladı. Bu tarihten sonra Wise üzerinden para transferleri ve diğer hizmetler artık Türkiye'den sunulmayacak.

Wise'ın Türkiye'den çekilmesinin nedenleri arasında Türkiye'nin ödeme sistemlerindeki düzenlemeler ve Wise'ın küresel stratejisindeki değişiklikler gösteriliyor.

Wise'ın Türkiye'deki kullanıcıları, 1 Mart 2023 tarihine kadar mevcut hesaplarını kullanabilecekler. Bu tarihten sonra Wise bakiyeleri başka bir hesaba aktarılabilecek veya Wise kartı kullanılarak harcanabilecektir.

Türkiye'de Wise hizmetlerine alternatif arayan kullanıcılar, Revolut, Payoneer ve Western Union gibi diğer uluslararası para transferi platformlarını değerlendirebilirler.

Önemli Not: Wise'ın Türkiye'deki faaliyetlerini durdurması, uygulamanın tamamen kapanacağı anlamına gelmemektedir. Wise, Türkiye dışındaki ülkelerde hizmet vermeye devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neyse ki bi kaç gün önce ödememi almıştım
    Kapanırsa kötü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kapanacağını düşünmüyorum, yinede hesapta para bekletmemek gerek bence.
    Kartla yükleme yapıldığınıda haberden öğreniyorum, EFT devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.