Şimdi Ara

Witcher 3 Ustaları sorularım var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Witcher 3'e yeni başladım fakat oyunu tam oynayamıyorum anlayamadım fazla. O kadar fazla oynayan olmasına rağmen internette ve YouTube'da araştırdım, yeni başlayanlara hiç yol göstermıyorlar veyahutta ben anlamadım.
    İlk sorum: önce ana hikayeyi bitirip, daha sonramı yan görevler ve kontratları yapmalıyız, yoksa önce yan görevler ve kontratları mı yapmalıyız?
    İkinci sorum: Yolda gezerken, canavarlar çıkıyor değişik değişik bunları kesiyorum, canavar gözü, beyni, dişi gibi itemler geliyor. Otları topluyorum, envanter doluyor Full, fakat üretim kısmına geldiğim zaman her üründe neredeyse 1 tane eksik kalmış üretemiyorum, çanta Full olmasına rağmen bir tanesi bile fullenmemiş yani bu şans mıdır nedir anlamadım, bunları satmak için mi koymuş oyun?
    Üçüncü sorum: Diyelimki bir kılıç var, ismi "a" kılıç hasarı 200, bir de "b" kılıcı var hasarı 150 fakat bu kılıçta 3 tane rün koyma yeri var, böyle olduğu zaman hangi kılıcı kullanmalıyım?
    Dördüncü sorum: normal dağda gezerken suya düştüm yanlışlıkla, haritada mağara belirdi hemen suyun dibine girip mağaradan içeri girdim ve içerde çok güzel şeyler buldum çok hoşuma gidiyor böyle gizli yerler, bu yerler şans eserimi ortaya çıkıyor, bunların yerini belli eden herhangi bir eşya var mı?
    Beşinci sorum: şu an 13 seviyeyim, zırhların seviyesi oluyor ve o seviyeye gelmeden o zırhı giyemiyoruz, her seviye atladığımda gidip yeni zırh satın alıyorum seviyeme göre, bir zırh yok mudur onu geliştirebileceğim durmadan yeni zırh almak yerine? Veya en iyi zırhı, en iyi kılıcı nerede bulabilirim?

• İlk ana görevde ilerle bir kac basamak git.. sonra yan göreve ve kontratlara odaklan, Leveline göre görev gelicek zaten.. İlk baştaki cogu görevi yapamicaksin o yüzden başka köylerde yan görevleri kovala. Bazi Canavarlarin itemleri ilerde sana cok lazim olacak onlari olabildigince saklamaya caliş. Hocam Sen yolun başinda 20 levele kadar normal kılıclarla devam et.. Lakin Figt boss canavarlari keserken icinden cıkan itemlere dikkat et.Saglam Hasarli silahlar düşecektir. Ben olabildiginde 3'rüneli kılıclari kullaniyordum. Hasari katliyordum.Belli başli magaralara düşüyorsan.. O magaralar sirlarla dolu.. duvarlar'la kapali büyüler var.. Sen görevin birinde o duvardaki illizyonlari kaldiracak iteme sahip olacaksin... Sen yinede görev vermedikce o magaralari fazla kariştirma :)
    Levelin düşükse yüksek armorlara ve silahlara sahip olamazsin. O yüzden elindeki silahlari geliştirmeni tavsiye ederim. mesela Kedi okulu ile başla.. sana armor ve silah olarak cok destek saglayacaktir..Ve Potionlar cok önemli.. Hasari katlayanmi dersin.. Zehirlendiginde hasarin katlaniyormu dersin. Hepsini iyi degerlendir.

• 1) Sana kalmış, İstediğin gibi oynayabilirsin.
    2) Bir iksir vs üretmek için gerekli olan malzemeleri npc'lerden alabilirsin veya oynadıkça nerede olduklarını öğrenebilirsin
    3) Tavsiyem elinde güçlü rünler olmadığı sürece temel hasarı daha iyi olanı kullan
    4) Haritada '?' işaretli yerleri gezersen bulabilirsin ya da aldığın bir kontrat görevinde
    5) Zırh satın almana gerek yok zaten oynadıkça loottan yeterli seviyelerde zırh çıkıyor. Geliştirebileceğin zırhlar efsunger setleri olarak mevcut bunlarıda npc'lerde bulunan haritaları satın alarak ve bu haritalardaki yerleri keşfederek bulabilirsin , bu zırhlarla ilgili bilgiler internette mevcut.

Ek olarak witcher ile ilgili soruların için ana konuya bir göz atarsan daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.