Wordpress ve Temada Yaşadığım Kod Sorunuma Yardım Eder Misiniz
1. sabit link Merhaba; Wordpress alt yapılı bir site kurdum. İçine de e-ticaret teması attım. Tema woo commerce eklentisini kullanıyor. Gelelim sorunuma; Siteye giriş yapınca sol üstte hoşgeldin billur diyor. (Billur admin bu arada) Ama Ürünü satın alan kullanıcı her kim ise siteye kayıt olunca ona da hoşgeldin billur diyor. Ancak sitenin satış ekranında kişinin ismini doğru gösteriyor. Görüntüyü ve kodu verdim aşağıda;
Wordpress tam anlamam ama araştırdığım kadarıyla $user_info = get_userdata(1); kodu 1 ID'li kullanıcının bilgisini getiriyor. Bu da senin Admin hesabın olduğu için o hesabın bilgilerini getiriyor.
Teşekkür ederim isim sorunu çözüldü. Hoş Geldin, Hesabım şeklinde görünüyor şuanda. Peki bir şey soracağım; $user_info = get_userdata(1); kodu 1 ID'li kullanıcının bilgisini getiriyor demişsiniz. $user_info = get_username; gibi bir şey mümkün mü? Yani o kısma içeri giren kullanıcının ismi yazılabilir mi? Sizin verdiğiniz kodda isim kalktı.
global $current_user; get_currentuserinfo(); $user_name = $current_user->user_login;