Şimdi Ara

wosvagen polo ingiliz anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar wosvagen polo comportlıne aracım var
    aracımın gösterge bölümünde ingiliz anahtarı işareti var ve işaretin yanında rakam yazıyor
    bazen 18 bazen 24 bazen 22 rakamları yazıyor
    bu ne anlama geliyor yardımcı olabilirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Polo İngiliz Anahtarı İşaretinin Anlamı

Volkswagen araçlarında, özellikle Polo modelinde yer alan İngiliz anahtarı işareti, genellikle aracın bakım veya onarım gerektiğini bildirir. Bu işaret, aşağıdaki durumlarda görünebilir:

• Bakım Zamanı: Aracın rutin bakımı için belirlenen zaman dolmuş olabilir. Yağ değişimi, filtre değişimi veya lastik rotasyonu gibi işlemleri içeren bakımlar, bu işaretle bildirilir.
    • Arıza Tespit Edildi: Araçta bir arıza tespit edilmiş ve onarım gerektiği belirlenmiştir. Bu durumda, İngiliz anahtarı işareti, motor arıza ışığı veya diğer uyarı ışıklarıyla birlikte görünebilir.
    • Servis Hatırlatıcısı: Bazı Volkswagen Polo modellerinde, servis hatırlatıcısı olarak İngiliz anahtarı işareti kullanılır. Bu işaret, aracın belirli bir kilometre taşına ulaştığında veya belirli bir süre geçtikten sonra görünür ve servise götürülmesi gerektiğini hatırlatır.

İşaret göründüğünde, kullanıcı kılavuzunu kontrol ederek veya yetkili bir servise başvurarak aracın bakım veya onarım ihtiyaçlarını belirlemek önemlidir. İngiliz anahtarı işaretini görmezden gelmek, aracın performansını olumsuz etkileyebilir veya daha ciddi sorunlara yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bakım zamanı. Servise gitmek icin kalan km. İngiliz anahtarı da güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis istiyor üs kapak bakımı kayış devirdaim değiştirdin mi?
  • hasan_3838 H kullanıcısına yanıt
    Görsel olsaydı kitapçıktan bakıp söyleyebilirdim fakat tahminen diyorum ki servis bakım uyarısıdır, eğer öyleyse ya servise götürüp bakımını yaptırıp sildireceksiniz yada silmek için başka bir taktik kitapçıkta yazıyorda aklımda değil.
  • kayış felan değiştirmedim servisede götürmedim öyle bi anahtar yokken ustaya göstermiştim sıkını yok demişti araç bayağı gider sıkıntı çıkarmaz demişti beeli zaman sonr bu işaret çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_3838

kayış felan değiştirmedim servisede götürmedim öyle bi anahtar yokken ustaya göstermiştim sıkını yok demişti araç bayağı gider sıkıntı çıkarmaz demişti beeli zaman sonr bu işaret çıktı.

Servis uyarısını silmek kolay ,aynı arabayı kullananlar bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vw polo hangi motor?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.