Şimdi Ara

Wow A Başladım...Fikir Ve Yardımlarınız Lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün İtibari İle Orjinal Wow a Başladım İlk Önce Wowu Yükledim...Bende Orjinal Bc de Var Onu Şimdiden Yüklememe Gerek Varmı?
    Birde Karakter Olarak Ne Seçmeliyim Aklımda Paladin Ve Warrior Var...Irk Olarak Human Düşünüyorum...
    Daha Avantajlı Olduğunu Düşündüğünüz Bir Irk Yada Karakter Varmı?
    Oyuna Girerken Bana 4 Seçenek Sunuyor Wow1-Wow2-wow3-Wow4 Die Bunun Hangisini Seçmeliyim? Server Ve Karakter-Irk Seçimini Yaptıktan Sonra Pvp Mi Seçmeliyim Normalmı Yoksa Diğer 2 Seçeneğimi Hangisi Daha Eğlenceli?

Bilmem Gereken Daha Fazla Şey Varmı Varsa Paylaşırsanız Çok Sevinirim...Birde Girdiğim Serverların Çok Boş Olması Dikkatimi Çekti?

• Öncelikle paladin güzel bir classtır özellikle büyük topluluklar için bir raid bir bg ...

Paladin in orada bulunması bir avantajdır o grup için paladin özellikle grup arkadaşlarını yaşatır çok uzun dayanırlar.

Warriorlar da güçlüdür ama çok klasiktir yani ben melee cileri çok şanssız buluyorum rakibinin yanına yaklaşacak da 20 30 rage yapıcak da yani ben kolay kesiyorum warriorları .
    Şu anda bence en iyisi warlock her zaman en iyiydi zaten paladin falan geç bunları.ya shaman açıcaksın ya da warlock ama senin tercihindir bilemem
  • burning crusadei yüklemezsen dranei veya blood elf ırklarını secemezsin. madem elinde var yükle gitsin.

kolay kasmak istiyosan hunter veya warlock ac. muhtemelen zaten ilk actıgın karakterden sonra canın baska bi class isteyecek ve ilkini bırakıp yeni char accaksın.
  • Peki Diyelimki Paladin Yada Warrior Oldum Hangi Irk Olmalıyım Sizce Server Olarak Ne Olmadlı?Pvp Mi Olmalı bırde su wow 1 2 3 4 olayı nedır?Ben kolay kasmak degıl hızlı kasmak degıl eglenerek kasmak sonrasında guclu bır karaktere sahıp olmak ıstıyorum...
  • WoW 1 WoW 2 olayları bende diğer accountuma girdiğim zaman çıkıyor.WoW 2'yi seçtiğimde 2. account açılmıs oluyor ama sen ilk defa yukluyorsan sende cıkmaması gerekir.Oyunun içinde repair diye bir seçenek var.Onu çalıstır.

Server ve karakter tamamiyle senin seçimin.Eğer bos bir server olmasın istiyorsan server seçme ekranında FULL,Meddium,Low gibi seçenekler vardır.FULL diyorsa dolu bir serverdır.High diyorsa yüksek popilasyona medium ise orta seviyede bir popilasyona sahip demek.Bunlardan FULL yada High olanı seçebilirsin.

Irk'lar arasındaki tek fark Recial'dir.(ırksal özellikler,bunlarıwww.wow-europe.com dan bakabilirsin.)Buda tamamen senin seçimine kalmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 1 Aralık 2009; 13:46:33 >

• Human OlduM Class Olarakta Warlock Sectım...Fakat Kasarken Öldüm Ve Hayalet Oldum Bir Türlü Düzeltemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altar Han

Human OlduM Class Olarakta Warlock Sectım...Fakat Kasarken Öldüm Ve Hayalet Oldum Bir Türlü Düzeltemedim :)

nerde öldüysen oraya gıt maptan bak öldüğün yere kos cesedının yanına gelınce ressurect now yazar tıklarsın kalkarsın yada cok kötu bıyer gıdemıyorsun falan fılan ölünce dodugun yerde melek var spirit healer ona tıkla kabul et cıkan seyı olur fakat melekten dogarsan ustundekı ıtemların durabılıtysı dayanıklılıgı gıdıyor repair olman gerek bırde bı surelıgıne statların yüzde 75 düşüyor bişey yapamıyorsun ama bu dedıgım sanıyosam 20 lvlden sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler ben Hunterım yeni basladım oyunu bilmiyorumda Hunterler vs lerde felan nasıl?

En cok paladin mage rogue görüyorum mage bana göre değilde diğerleri nasıl paladin mesela özelliği nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay528 -- 1 Aralık 2009; 19:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Beyler ben Hunterım yeni basladım oyunu bilmiyorumda Hunterler vs lerde felan nasıl?

En cok paladin mage rogue görüyorum mage bana göre değilde diğerleri nasıl paladin mesela özelliği nedir?

bak arkadaşım öncelikle şunu kavramanız lazım. bu oyun KO değil. bu oyunda vsler falan yok. bu oyunda oyunculuk var. her class her classı alabilir. bu tamamen senin oyunculuğunla alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

Beyler ben Hunterım yeni basladım oyunu bilmiyorumda Hunterler vs lerde felan nasıl?

bak arkadaşım öncelikle şunu kavramanız lazım. bu oyun KO değil. bu oyunda vsler falan yok. bu oyunda oyunculuk var. her class her classı alabilir. bu tamamen senin oyunculuğunla alakalı.

Tmm saol ben KO hiç oynamadım sanırım wowcular pek sevmiyor KO oynayanları öğrenmeye calısıyorum işte vs dediğide duel olayı yani

• Peki ben tank olmayı cok severimde warriorlarda bir bölüm var sadece warriorlardamı onu bilmiyorumda orda tank seceği felan var o nedir?
  • Bende Silkroad Oynadım Online Olarak...Glavierdim Hp Olarak yüksek Bir Karakterdi...Çok Online Kariyerim Sağlam Olmasada Rpg Kariyerim yüksektir hatta çok sağlam orjinal bir rpg arşivim var bugüne kadar Oblivion olsun Fable Olsun Diablo Olsun Dragon Age Olsun Titan Quest Olsun Ve Daha Nice Oyunda Elim Hep Warrior Tarzı Birebir Dövüşen Hpsi Yüksek Tank Misali Genelde Büyü Yapmayan Zırhlı Ve Zırhı Gösterişli Karakterlere Gitti..Evet Vs Sistemi Belki Diğer Oyunlar Gibi Değil Peki O Zaman Bunlardan Hoşlanan Biri Wow Gibi Karakter Sınıfı Zengin Bir Oyunda Hangi Karakteri Seçmeli...Ayrıca Hangi SERVER Türünde Oynamalıyım Pvpmi Diğerlerimi?
  • Altar o oyunları oynadıysan doğal bir wow cusun zaten :) Genelde KO oynayanlar wowun mantığını anlamakta zorlanır çünkü onlara göre bambaşka bir dünya orası.

Ragnaros serverine gelmek istersen Bana seslen Name:Buzlubardak
    Sana yardımcı olurum elimden geldiğince

Ragnaros Şuanda 20k population serever yani acayip dolu.Orgirimmara akşam 11 civarı gidersen göz gözü görmüyor.
    Hunter oyna oyunu öğrenmek için biçilmiş kaftan bir classtır.Kolay kasılır kolay para yapar vs.
  • Yeni başlayan herkese paladin diyorum. Zor ölür, güçlüdür. İleride pvp de yardırırsınız. Warrior ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yeni başlayacak birisi için seçilecek en son class bence. Oynaması ustalık ister. İtem'i tamiri vs için ona bakacak bir main char ister.
  • Warrior, Mage açma ne açarsan aç. Hunter tavsiye ederim
  • Bence Paladin Ya da Shaman Aç Derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exadusthebest

Altar o oyunları oynadıysan doğal bir wow cusun zaten :) Genelde KO oynayanlar wowun mantığını anlamakta zorlanır çünkü onlara göre bambaşka bir dünya orası.

Ragnaros serverine gelmek istersen Bana seslen Name:Buzlubardak
    Sana yardımcı olurum elimden geldiğince

Ragnaros Şuanda 20k population serever yani acayip dolu.Orgirimmara akşam 11 civarı gidersen göz gözü görmüyor.
    Hunter oyna oyunu öğrenmek için biçilmiş kaftan bir classtır.Kolay kasılır kolay para yapar vs.

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Yeni başlayan herkese paladin diyorum. Zor ölür, güçlüdür. İleride pvp de yardırırsınız. Warrior ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yeni başlayacak birisi için seçilecek en son class bence. Oynaması ustalık ister. İtem'i tamiri vs için ona bakacak bir main char ister.

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Yeni başlayan herkese paladin diyorum. Zor ölür, güçlüdür. İleride pvp de yardırırsınız. Warrior ise kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yeni başlayacak birisi için seçilecek en son class bence. Oynaması ustalık ister. İtem'i tamiri vs için ona bakacak bir main char ister.

quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Bence Paladin Ya da Shaman Aç Derim

Exadushthebest Bugün gelecem servara:) Ayrıca Öneriler İçin Teşekkür Ederim Her Karakteti 5 6 Lvle Kadar Denedim En Çok Rogue Ağır Bastı Ayrıca Elf Olayım Dıyorum....Paladini Herkez Tavsiye ediyor...Benim İnancım Oynamasını bilene her karakter iyidir...Bu arada Çok aşırı hızlı kasmama gerek yok görev yapa yapa zevk alarak oynamak ıstıyorum Oyunu...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.