Şimdi Ara

Wow'a tekrar başlıyorum server önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar 1 yıl aradan sonra wow'a tekrar başlıyorum.Chramaggus'da 80 level DK charım var ama Chramaggus resmen hayalet server olmuş.Bu yüzden yeni bir serverda baştan char kasıcam.Bana Türklerinde olduğu kalabalık(orta hallide olabilir) oynanabilir bir server önerir misiniz?

• Silvermoon Dh Guildine gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanzkaya

Silvermoon Dh Guildine gel

Eklemeyi unuttum pvp serverı olucak.
  • grim batol horde
    dunemaul horde
    burning legion ally
    frostmane ally
    twisting nether öledi sanırım ismi :D allymı hordemu bilmiorum
  • Burning Blade e gelme CZ/SK hep.
  • Burning Legion Alliance
    Twisting Nether Horde
    Frostmane fark etmez
    Ragnaros Horde
  • Konu dışı ama; az önce Sünger Bob' a bakıyordum "Uçan Hollandalı" ile ilgili bir bölüm vardı. Tv yi kapatıp nete giriyorum burada da Uçan Hollandalı. Takip mi ediliyorum nedir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Burning Blade e gelme CZ/SK hep.

oyuna ilk başladığım server. sırf adı havalı geldiği için seçmiştik hiç araştırmadan:) epi topu 10 15 türk vardı hepimiz de aynı guilddeydik zaten.pek kalabalık da değildi.ama o zaman aldığım zevki geçen süre içinde hiçbir zaman alamadım.hala konuşurum o zaman ki arkadaşlarla.tabi 4 buçuk yıl öncesi oluyor bu.şimdi server çok değişmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Konu dışı ama; az önce Sünger Bob' a bakıyordum "Uçan Hollandalı" ile ilgili bir bölüm vardı. Tv yi kapatıp nete giriyorum burada da Uçan Hollandalı. Takip mi ediliyorum nedir .

Peşindeyiz...

Server olarak Frostmane iyi gibi horde-alliance sayısı dengeli.Yorumlarınız için teşekkürler beyler.
  • Frostmanede ally hordelardan iki kat fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

oyuna ilk başladığım server. sırf adı havalı geldiği için seçmiştik hiç araştırmadan:) epi topu 10 15 türk vardı hepimiz de aynı guilddeydik zaten.pek kalabalık da değildi.ama o zaman aldığım zevki geçen süre içinde hiçbir zaman alamadım.hala konuşurum o zaman ki arkadaşlarla.tabi 4 buçuk yıl öncesi oluyor bu.şimdi server çok değişmiştir

Bende ilk burning blade serverında baslamıstım ve dedigin gibi çok az türk vardı ve bi guildimiz vardı "sorrowbringers" die. belkide beraber oynadık.inan o zamanlar oyunla alakalı çok şey bilmedigim ve çok acemi olduğum halde oyunun en zevkli dönemlerini yaşamıştım..halen ( 5 senedir) oyuyorum ama günleri hala unutamıyorum :)

• Frostmane'e gelirseniz GodOfThunder guildimize bekleriz.
  • Karar değiştirip Burnung Legion Ally de oynamaya karar verdim.
  • Woo super karar
  • Arkadaşlar ben de geçen sene oynuyordum yada tam 1 sene olmadı bırakalı diyim. 85DK var ama onu oynamak istemiyorum. Şu sıralar canım öyle bir cekiyor ki başlasammı diye düşünüyorum gerçekten cok ama çok güzel oyun.Cataclysm felan yüklü hep açarsam ally açıcam, bende server arıyorum pvp serverı olmalı. Banada önerirmisiniz bir kaç tane yada bildiğiniz (AYYYYYYY PVP <333333333 onu bile özlemişimmmmmm girerdik adam keserdik bayrak kapma savaşı oyşşşşşşşşşş başlıyorum hocam ben ağlıcam simdi ) bir server önerin. Türk ü ingilizi farketmez, büyük ihtimal tek takılıcam oyunda.Yalnız kovboy stili :P. Wowwwwww Birde okçu yada warrior açıcam. Şu durumda hangisini önerirsiniz. Ve ırk olarak (human,elf,kurt car t curt) hangisi daha avantajlı benim için. Yada Horde'da olabilirim Ork'larına okçu çok güzel yakışıyor felan önerin işteğğğğğ

• burning legion servari cidden cok iyi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

Karar değiştirip Burnung Legion Ally de oynamaya karar verdim.

BL ally de oynayan biri olarak çok rahat söyleyebilirmki ,bırakamayacığım bir guildim olmasa direk horde tarafına geçerdim,daha başlarken yanlış yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neox44

quote:

quote:

Bende ilk burning blade serverında baslamıstım ve dedigin gibi çok az türk vardı ve bi guildimiz vardı "sorrowbringers" die. belkide beraber oynadık.inan o zamanlar oyunla alakalı çok şey bilmedigim ve çok acemi olduğum halde oyunun en zevkli dönemlerini yaşamıştım..halen ( 5 senedir) oyuyorum ama günleri hala unutamıyorum :)

İlk zamanlar öyle ya. Bizde arkadaşlarla privateda başlamıştık 15-20 lvl civarı bile şu ankinden çok zevkliydi.

• Zannimca hem siz yaslandiniz hem de oyun artik daha az emek istiyor. Bunu elestirmek icin soylemiyorum. Herkesin 12 saat vakti olmayabilir.(gunde) bbende bi zamanlar hardcore oynadim gm lik yaptim ama gencken olan beklentim azdi simdi onlari doyurdum. Arti yaslandim hayatin icine girdim. Beklentilerim degisti. Belkide eski oyuncular icin private server acmalilar münhasir kurallari olan. Sizde yeniden oynayabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Beraber oynamis olabilirmiyiz rockko prot warior

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.