Bildirim
Wow'a yeni başlayacağım ve 1-2 sorum var YARDIM !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oyunu internetten indir 20 gb yuklucek sonra paketleri key olarak alicaksin sonra her ay para vermek zorundasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 25 tl battle chest alıyorsun 80 e kadar oynama hakkın var. 80 olunca cata cd key alıon 85 oluncada panda alıyorsun. ilk 1 ay ücretsiz sonra 2 aylık oyun suresi 50 tl. -
Direk Mists of Pandaria key alsak, önceki oyunları almamıza gerek kalmıyordur umarım
Aylık ücreti 25 TL mi oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 9 Temmuz 2013; 6:52:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Oberyn
Direk Mists of Pandaria key alsak, önceki oyunları almamıza gerek kalmıyordur umarım
Öyle olmuyor malesef.Battle chest, Cataclysm ve Pandaria'nın hepsini alman gerekiyor.
İlk aldığında 1 aylık oyun süresi veriyor,o bittikten sonra aylık yaklaşık 25 TL civarı ödeme yapman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Roshi
quote:
Öyle olmuyor malesef.Battle chest, Cataclysm ve Pandaria'nın hepsini alman gerekiyor.
İlk aldığında 1 aylık oyun süresi veriyor,o bittikten sonra aylık yaklaşık 25 TL civarı ödeme yapman gerekiyor.
Hadi ya
-
quote:
quote:
quote:
İlk aldığında 1 aylık oyun süresi veriyor,o bittikten sonra aylık yaklaşık 25 TL civarı ödeme yapman gerekiyor.
Hadi ya
Private başla
-
Ücretsiz serverlarda oyna derim Türk serverlari da var
Aylık 12.99€ ödüyorsun. Bir defaya mahsusda oyunu satın alman gerekiyor. Bunu illaki cd olarak alman gerekmiyor. Oyunun sayfasından hesap açıp kredi kartı ile full sürüme geçiş yapabiliosun. En son expasionu alabilmek içinde öncekileri alman gerekiyor. -
quote:
quote:
lich king
-
aylık ücret olayına çok takılıyor millet.çok zor, bütçe düşmanı bir şey değil 2 ayda 45 lira vermek.ha tabi kuru ekmeğe muhtaçsan bilemem orasını.o zaman allah yardım etsin, sapıtmayacak kadar para versin der geçerim. -
Oyuna para vermek ülkemize yeni yeni yerleşen birşey de ondan -
Ben de daha önce böyle bir tarz yazı yazmıştım ama bizim Yapak Dökümü mağduru gençler direkt olarak fakir edebiyatıyla üzerime çullanmıştı. yok efendim 30 lirayla adam mı olsun diyenler mi dersiniz v.s bir sürü şey dendi.
Adam açlıktan üşüyor ve camları kırık evde donarken "dur lan bi wow oynayım" diyor öyle mi ? Bırakın gidin Allah aşkına ya. Zaten 100 tane oyunu internetten çekiyor ve bir zaman sonra beyefendilere evlat acısı gibi geliyor bir oyuna hak ettiği değeri vermek. Her biri de günde çatır çatır alıyor 8 liraya sigarasını.
Zaten ilk 3 paketi bir yaptılar herkes alabilsin diye. Bi 85 olun öyle alın Mop u da. Ha Monk açacaksanız orası ayrı.
30 gün free time veriyor. Ondan sonra da vereceğiniz günde "1" lira. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Ben de daha önce böyle bir tarz yazı yazmıştım ama bizim Yapak Dökümü mağduru gençler direkt olarak fakir edebiyatıyla üzerime çullanmıştı. yok efendim 30 lirayla adam mı olsun diyenler mi dersiniz v.s bir sürü şey dendi.
Adam açlıktan üşüyor ve camları kırık evde donarken "dur lan bi wow oynayım" diyor öyle mi ? Bırakın gidin Allah aşkına ya. Zaten 100 tane oyunu internetten çekiyor ve bir zaman sonra beyefendilere evlat acısı gibi geliyor bir oyuna hak ettiği değeri vermek. Her biri de günde çatır çatır alıyor 8 liraya sigarasını.
Zaten ilk 3 paketi bir yaptılar herkes alabilsin diye. Bi 85 olun öyle alın Mop u da. Ha Monk açacaksanız orası ayrı.
30 gün free time veriyor. Ondan sonra da vereceğiniz günde "1" lira.
ben 17 yaşinda ailemden aldiğim harçlikla verebiliyosam maaşi olan herkez verebilir bence :)
Not:Harçligim normal seviyede. Askeri ucretle 1 aileyi gecindirenleri kastedmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Wow icin verilecek aylik ucrete takilanlarin bolca bulundugu,metin2 forumundaki insanlara defalarca anlattim.aylik 25 liraya aman allah verilir mi o para diyenlerin hepsi yillik bazda metin2 gibi veya diger free2play oyunlara 500 lira en az yatiriyorlar.
Wowa girip de grafiklerini sevmedim diyenlerin hepsi gidip tamamen buglardan olusan,grafik olarak hicbir ustunlugu olmayan oyunlar oynuyorlar.
Herkes hakli...
Birakin insanlar nerede kendilerini mutlu hissediyorlarsa orada kalsinlar.
Beraber calisdigim bir kardesime bir yildir al su wowu,pisman olmayacaksin diyorum.aylik 25 lira yatiramam diyor.gunluk 13 lira sigaraya veriyor.sonunda oyunun butun packlerini satin aldim hediye etmek icin.kabul etmedi!!!! Abi nasil vereyim 300 lira yillik diyor!!!! Vermedim ben de oyunu ona.biraktim kendi haline.
quote:
Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
quote:
quote:
lich king
lich king derken? Battle chest'e o da eklendi zaten.
-
oyunun eğlencenin ve zevkin kısıtlaması olmaz :) günde 50 Krş koy kenara oyunu oynarsın o kadar büyütmenin manası yok
tabi 1 maaşla aile geçiniyorsa o konuda bi şey diyemem... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo
quote:
quote:
lich king
lich king derken? Battle chest'e o da eklendi zaten.
Ben bi süre bıraktım benim aldığım battle chest de lich king yoktu.
-
Para durumun cok kotu degilse bence kiyip almalisin. Tamam hiraz tuzlu gozukuyor ancak seni yillarca idare edebilecek potansiyele sahip tek mmo diyebilirim. Ha istersen 7 8 ay adar sonra the elder scrolla basla. Oda cok iddiali bir yapim olacak gibi duruyor. Dedigim gibi paranin karsiligini veren oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X