Şimdi Ara

wow giriş hatası arkadaşlar lütfen yardım edin!!! there was a problem logging

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar world of warcraft ı kuzenimin getirdiği 2 dvd den oluşan oyunu kurdum 6 saat falan patch lerle sürdü daha sonra üyelik açtım eu.battle dan herşey güzel 10 günlük trial ı da aktif ettim siteden falan herşeyden güzelce giriyor ama oyunda girmeye çalıştığımda şöyle bir hata veriyor bakarsanız ve ilgilenirseniz sevinirimhttp://img69.imageshack.us/i/adszyon.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DBGproductions -- 10 Temmuz 2010; 21:29:13 >

• bir fikri olan yokmu arkadaşlar bir el atıverin
  • 9 gün kaldı hala girmiyor serverda birşey vvar diye düşünmüştüm ama yardım edebilecek biride yok sanırım
  • Konu yanlış yerde ama yinede yardım edeyim. Galiba tam sürüm oyunla Trial hesabı kullanamıyorsuz. Bu nedenle WoW sitesinden Trial client'ini indrin. Zaten 30 mb bir şey. Dosyaları oyuna girerken yüklüyor. Kota sorunuda olmaz.
  • teşekkür ederim afedersin bilmiyordum strateji yazınca buraya açayım dedim bu client dediğin 30mb lık dosya sitede nerede acaba link verebilirmisin birazda ben araştırayım
  • WoW'un sitesinden hesabına gir. Ordan seni battle.net e yönlendirecek. Orda my games sekmesinde oyun gözüküyor. Trial Account şu kadar günü kaldı diye felan yazar. Ona tıkla orda zaten download trial seçeneğini görürürsün.
  • tamam indirdim 2.6 gb yükleniyor bakalım ne olacak teşekkür ederim bilgi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DBGproductions

teşekkür ederim afedersin bilmiyordum strateji yazınca buraya açayım dedim bu client dediğin 30mb lık dosya sitede nerede acaba link verebilirmisin birazda ben araştırayım

bu arada wow online rpg...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.