Şimdi Ara

WoW + Vent = 8 gb kota aşımımıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8gb aylık kota günlük 5-6 saat wow+vent kullanımında dolarmı?

• vent 6 saatte 30-40mb gibi birşey, wow da 6 saatte 60-70mb gibi birşey, yani ortalama günde 100mb desek 3gb yapar.

bilgiler google aramalarından alınmıştır.
  • kotalı oynayan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

kotalı oynayan varmıdır ?

Ben ben ben ben! 15 GB kota. Yani yazın yaptığım günde 8+ saat mesailerde bile dolmadıydı. İnş 1 aya 100 mb fiberoptik geçiyorum
  • ben aylık 10 gb kota wow + facebook + donanımhaber takılıyorum.nadiren video izleyip nadiren mp3 indiriyorum.30.günde 10gb doluyor.
  • facebook + dh + oyun (ventsiz ts siz) 10 gb olmuş benim
  • tt net yabancının elinde... nasıl özel hastahanelerde insanları kobay yerine koyup, erken do...m. bile yaptırıp para kapıyolarsa bu iştede bal gibi var işte eskiden olsa bu kota dolmazdı hatta 4gb bile yeterliydi şuan için şöle söyleyeyim kesinlikle aşarsın nedenine gelince eskiden sadece downloadlar kotayı ilgilendiriyordu şuan uploadlarda kotaya dahil oyunda çok cüzzide olsa download ve upload olayı var. birde pc lerin çoğunda bir virus var trojan pc ye boyna upload yaptırıyor. yani virus ttnete çalışıp ona para kazandırıyor. buna dikkat diyorum. nasıl anlarız dersek... ağ paylaşım merkezleri / ağ bağlantılarını yönet/ yerel ağbağlantısına çift sol tık/ çıkan küçük ekranda gönderilen ve alınan sayılarını kontrol et eğer gönderilen alınandan büyükse virus var. böle ise oyuna video seyretmeye ...felan gerek yok normaldede kota aşılır ...yani normal bir pcde bu gönderilen bölümündeki rakam alınana göre çok daha küçük bir sayı olmalı. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

tt net yabancının elinde... nasıl özel hastahanelerde insanları kobay yerine koyup, erken do...m. bile yaptırıp para kapıyolarsa bu iştede bal gibi var işte eskiden olsa bu kota dolmazdı hatta 4gb bile yeterliydi şuan için şöle söyleyeyim kesinlikle aşarsın nedenine gelince eskiden sadece downloadlar kotayı ilgilendiriyordu şuan uploadlarda kotaya dahil oyunda çok cüzzide olsa download ve upload olayı var. birde pc lerin çoğunda bir virus var trojan pc ye boyna upload yaptırıyor. yani virus ttnete çalışıp ona para kazandırıyor. buna dikkat diyorum. nasıl anlarız dersek... ağ paylaşım merkezleri / ağ bağlantılarını yönet/ yerel ağbağlantısına çift sol tık/ çıkan küçük ekranda gönderilen ve alınan sayılarını kontrol et eğer gönderilen alınandan büyükse virus var. böle ise oyuna video seyretmeye ...felan gerek yok normaldede kota aşılır ...yani normal bir pcde bu gönderilen bölümündeki rakam alınana göre çok daha küçük bir sayı olmalı. saygılar.

Araplar yerine kübalılara satılsaydı böyle olmazdı değil mi? sizin gibi komplo teorisi yapanlarda olmasa gülecek bir şey bulamayacagız.. evet önceden TTNET uploadları saymıyordu çünkü önemsenmeyecek kadar küçüktü ama artık herkes cayır cayır chat yapmaya başladıgından adamlar orayıda kontrol etme ihtiyacı duymuşlardır.. bu arada GSM şirketleride araplarda galiba, en başından beri uploadu sayıyorlar..

soruya gelecek olursak ventteki chat aktivitesi önemli... çok sağlam geyik yapılıyorsa eliniz vent butonundan hiç ayrılmıyorsa vent çok sağlam kota yer.. 2-3 sen önce 4 gb kotalı kullanıyordum.. wow + nette dolaşmaya rahat yetiyordu.. ne zaman vent yükledim kafadan 6-7 gb olmaya başladı.. bu arada kotayı en çok yiyen şeylerden biride trade channelin çalıştıgı ve insanların habire hoplayıp zıpladıgı şehirlerde pineklemektir.. kota dolmasın istiyorsanız karakteri afk bırakmak yerine log out oluverin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 6 Nisan 2011; 9:38:51 >

• bilmeyenler için söyleyeyim ttnetin NET12 adinda aylik 12GB kotali 39TL ye paketi var. web sitesinde veya herhangi biryerde yazdiğini görmedim. ilçe telekom müdürlüğünde muhabbet ederken öğrendim ve hemen tarifemi bu pakete geçidim.
  • az önce online işlemlerden net12ye geçmeye çalıştım .. sonucta 10 gb internet kullanıyorum aylık 60 lira fatura ödemeye gerek yok.. ama olmadı.. 2010 başında telefonla arayıp 2-3 ay sadaka kıvamında indirimli internet vermişlerdi.. onun yüzünden tarife yükseltebiliyormuşum ama düşüremiyormuşum..

gelecek yıl ev değiştirmeyi düşünüyorum umarım orada fiber olur.. kazık internetten kurtulurum.. ( çok para vereceksemde ona göre kaliteli hizmet alırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 6 Nisan 2011; 12:02:40 >
  • kotalı internet kaldı mı yav ?
  • Beyler şuraya bir bakar mısınız ?

http://forum.donanimhaber.com/m_48183160/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le0RiC

kotalı internet kaldı mı yav ?

asıl soru sınırsız internet kaldı mı olmalıydı ?
  • bizim de 15 gb kota ama biz 120 gb a kadar zorluyoruz .Geçen ay 84 gb dı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Nisan 2011; 23:26:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

bizim de 15 gb kota ama biz 120 gb a kadar zorluyoruz .Geçen ay 84 gb dı mesela

Aferin genç biraz daha basın çok iyisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 10 Nisan 2011; 23:33:09 >
  • 2mb hız ile sınırsız internet kullanıyorum. haftada 3-4 film izleyip 3-4 gün wow a giriyorum. aylık kullanımım 30gb civarı oluyor. aylık ücret 63 tl + 10 Tl telefon baglantı ücreti. yani 2 mb internete 73 tl oduyorum. yakında sözleşmem bitiyor. adamlar pis kazıklıyor yaf
  • 8gb'e kadar sınırsız tarifesini kullanıyorum(smile adsl). 1 seneliğine 26tl tl 1 seneden sonra 48 tl idi. 6 ayını kullandım yazdıklarına göre belli bir kotayı aşınca hız filan düşüyormuş ama hiç düştüğünü görmedim :) 100gb ı bile aştığım zamanlar olmuştur.

quote:

Kampanya 30 Nisan 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya 24 ay tahhütlüdür. 8Mb'e kadar ve 16Mb'e kadar hızlı paketlerde belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek hızı kullanılacaktır. 8Mb'e kadar 4GB ve 12GB limitli paketler için 25GB adil kullanım uygulanacak olup 25 GB’a ulaştığında kullanım hızı itibaren ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. 16Mb'e kadar 5GB limitli pakette hız en yüksek fatura noktasına (160TL) geldiğinde kullanım hızı ay sonuna kadar 1 Mbit/sn olacak şekilde düşürülecektir. Adil kullanım noktası (AKN) olan limitsiz paketlerde kullanıcıların hızları, AKN noktasına geldiğinde ay sonuna kadar 1 Mbit/sn’ye indirilecektir. Limitli paketlerde limit aşım ücreti her Mb başına 0,0093 TL’dir. Kampanya dahilinde indirimli ve tercihe bağlı olarak sunulan kablosuz modem 24 boyunca ek olarak ayda + 2,5 TL, kablolu modem 24 ay boyunca ek olarak ayda +1,5 TL olarak faturalandırılacaktır. Kampanya kapsamında belirtilen indirimli/ücretsiz sürelerden sonraki aylık ödemeler seçilen paketin aylık paket fiyatı üzerinden faturalandırılacaktır. Statik IP talep etmeniz halinde, aylık ücreti 2,78TL'dir. Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda kampanya dahilinde ücretsiz/indirimli verilen promosyonların/indirimlerin ücretleri aboneden tahsil edilecektir. İndirimli modem seçeneklerinden yararlanan müşterilerden ise abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler ve faturaya yansıtılan modem ücreti toplam modem bedelinden (kablolu modem için toplam 50 TL, kablosuz modem için toplam 125 TL) düşülerek geri alınacaktır. Belirtilen ürün fiyatları diğer kampanyalarla birleştirilemez. smile adsl, kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

işte bunu yazıyor ama hızın düştüğünü filan görmedim. sürekli 6-7 mbit civarında kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 20 Nisan 2011; 4:02:42 >

• Valla sınırsıza geçtik ama tarihi bir rekor gelirse şaşmayın.3 gündür pc açık öyle bir abanıyorumki.Haberlerde TTnet santrali çöktü haberi alabilirsiniz.Şuan En az diyorum 200 gb indi.
  • yeni patch falan da gelecek backgrund downloader sürpriz downloadlar yapabilir geçer gibi geliyor bana mutlak birşeyler çıkıyor download edecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.