Şimdi Ara

Wp'yi Neden kullaniyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wp'yi seçme nedeniniz nedir ? En gıcık kaptaginiz özelliği nedir ?

Bu sorulari diğer işletim sistemlerine de soruyorum wplik bir durum yok.

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim şahsi nedenim, kalite hissiyatı diğer telefonlara göre daha fazla,estetik ve sadelik ve birde kamera tabiki.Çoğu kişide de şu vardır, eminim ki windows phone aldıklarında kendini farklı hissedecek şeyler duymaları.
  • O kadar çok aynı işletim sistemi var bende başka başka kullanayım dedim. Gönlüm wp'den yanaydı. Kalitesi, güncelleme, hız, stabil,kamera candır gerisi heyecandır. Uygulamalar arası geçişlerinde hızlı artislik.

• Farklı olsun istedim. Herkesde aynı telefonları görmekten bıkmıştım. Stabil olsun istedim rehbere girmek için bile 3 sn bekleten androidden sıkılmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 2 Şubat 2015; 12:54:17 >
  • Kamera ve stabillik.Duymussunuzdur note 3 s4 kullananlari hepsi der ilk aylar cok hizliydi sonra takilmalar basladi iste.bu sorunlarin hicbiri wp de yok.

• Gerçekten bunu ben de merak ediyor,anlam veremiyorum. Konuyu takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Farklı olsun istedim. Herkesde aynı telefonları görmekten bıkmıştım. Stabil olsun istedim rehbere girmek için bile 3 sn bekleten androidden sıkılmıştım.

Ben de fark istedim aksiyon istedim aksiyom istedim değişiklik istedim sürükleyicilik istedim. Lakin alasını aldım. Oradan oraya koşturmadan teli serviste getir götür vs. alasını yaşadım güzel kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    11 yıl önce açıldı
    İlla ki mac mi?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 mi 12 mi 13mini mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stabilite, sağlamlıktı kullanma amacım kullanırken ama suya girince cort.
  • farklı bir işletim istemi olsun istedim herkeste aynı telefonları görmekten bıkmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 925 kullanıcısıyım. Telefon almadan önce 3 ay gibi bir süre araştırma yaptım, hangi telefon nasıl, parasını hak ediyormu, o paraya değer mi gibisinden. Daha önce kullandığım telefonlar kasıyor, donuyor, bekletmeler felan bunaltmıştı. Kasmayan, hızlı bir telefona ihtiyacım vardı. Android kasan, donan bir sistem olduğu söyleniyordu (internetten araştırdığım ve çevremde üst seviye android cihazlarını kullananlardan öğrendiğime göre) İphone'a o kadar para vermek istemedim. Güzel telefon İphone, fakat popüler diye telefonların uçuk kaçık fiyat etiketine sahip olması, millet bunu nasıl olsa alacak koyalım 2.000 küsür fiyat etiketi mantığıyla Türkiye pazarına sunulması bana göre yanlış. Araştırmama göre WP kasmıyor donmuyor akıcı stabil olduğu söyleniyordu. WP sistemli cihaz almaya karar verdim. Lumia 925 aldım. Cihazı 1,5 yıldır kullanıyorum. 2 kez dondu . Geçen sene Line kurmuştum, uygulama içersinde kasmıştı telefon. Onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Eksik olan yanı her wp kullanıcının yaşadığı uygulama sıkıntısı. Uygulama sıkıntısı derken hiç uygulama yok değil. Fakat aklınıza her gelen uygulamayı mağazada arattığınızda bulamayabiliyorsunuz. Örneğin Steam uygulaması bekliyorum telefonu aldığım günden beri. Bir türlü gelmedi :)

• elektronik ürünler şans işidir. ancak bazı arkadaşlar bunu anlamıyor. aldıkları ürün sıkıntılı çıkınca bunu genellemeye vurup her yerde windows phoneları kötülüyorlar. bu arkadaşlar teknoloji konusunda cahil veya anlamıyorlar. hor görmeyelim o tipleri de.

windows phone konusuna gelince, android gibi yamyam iştahlı değildir. ilk gün nasılsa bir sene sonra da öyledir. stabildir, ciddidir. bundan önceki hatalarından ders almışa benzeyen koskocaman bir Microsoft var arkasında. Cihaz tasarımları ve malzeme kalitesi en alt seviye ürünlerinde bile üst düzeydir. Ha bu arada microsoft babamın firması değil. Ben normalde Blackberry hastasıyım ama sordunuz söyledik.
  • Nokia'ya güvendim. Bir de farklılık olsun istedim. Memnunum. Cihaz 920

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkubix

925 kullanıcısıyım. Telefon almadan önce 3 ay gibi bir süre araştırma yaptım, hangi telefon nasıl, parasını hak ediyormu, o paraya değer mi gibisinden. Daha önce kullandığım telefonlar kasıyor, donuyor, bekletmeler felan bunaltmıştı. Kasmayan, hızlı bir telefona ihtiyacım vardı. Android kasan, donan bir sistem olduğu söyleniyordu (internetten araştırdığım ve çevremde üst seviye android cihazlarını kullananlardan öğrendiğime göre) İphone'a o kadar para vermek istemedim. Güzel telefon İphone, fakat popüler diye telefonların uçuk kaçık fiyat etiketine sahip olması, millet bunu nasıl olsa alacak koyalım 2.000 küsür fiyat etiketi mantığıyla Türkiye pazarına sunulması bana göre yanlış. Araştırmama göre WP kasmıyor donmuyor akıcı stabil olduğu söyleniyordu. WP sistemli cihaz almaya karar verdim. Lumia 925 aldım. Cihazı 1,5 yıldır kullanıyorum. 2 kez dondu . Geçen sene Line kurmuştum, uygulama içersinde kasmıştı telefon. Onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Eksik olan yanı her wp kullanıcının yaşadığı uygulama sıkıntısı. Uygulama sıkıntısı derken hiç uygulama yok değil. Fakat aklınıza her gelen uygulamayı mağazada arattığınızda bulamayabiliyorsunuz. Örneğin Steam uygulaması bekliyorum telefonu aldığım günden beri. Bir türlü gelmedi :)

En az 2 sene daha gelmez tahminimce

• Microsoft'un yazılım tecrübesi ve Nokia'nın kalitesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.