Şimdi Ara

WV Yeni Polo Aksesuarlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma aksesuar taktırmak istiyorum servisde aksesuarlar pahalı dışarıda yaptırmamın bir sakıncası olur mu?
    Fabrika çıkışı %65 karartılmış cam gibi olcak şekilde arka camlara ve bagaj camına film çektirsem polis ve vize açısından sıkıntı olur mu, tahmini ne kadar tutar?
    Farlara ve sis fuarlarına beyaz ampül takmam karşıdan gelen sürücü, polis ve vize açısından sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kusursuz_ruh

Aracıma aksesuar taktırmak istiyorum servisde aksesuarlar pahalı dışarıda yaptırmamın bir sakıncası olur mu?
    Fabrika çıkışı %65 karartılmış cam gibi olcak şekilde arka camlara ve bagaj camına film çektirsem polis ve vize açısından sıkıntı olur mu, tahmini ne kadar tutar?
    Farlara ve sis fuarlarına beyaz ampül takmam karşıdan gelen sürücü, polis ve vize açısından sıkıntı olur mu?

Farlara phaton marka led yada osram night breaker veya bosch plus 90 gibi ampuller takarsan sikinti cikarmaz. Cam filmini de cok koyu olmadi sartla takarsaniz bir problem olmaz yillardir cam filmi ile dolasan arkadaslarim var, kıl bir polise denk gelmedigin surece bir sey olmaz fiyata gelince sonax gibi yerlere yaptir fiyati sitesinde yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem742 -- 23 Aralık 2014; 15:15:12 >
  • Teşekkürler

• Cam filminden dolayı 3 sene sonra ilk muayeneden hafif kusurlu çıkarsınız.

Bide merceksiz fara beyaz ışıklı ampül takarsanız karşıdan gelen sürücülerin gözlerine tecavüz edersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    beyaz ışıklı derken, xenon ampul denmek istenmiş burada. yoksa beyaz ışık veren halojen -camı mavi boyalı- ampuller trafikte rahatsızlık vermez ama performansları vasattır.

konu sahibi; yerinizde olsam, osram night breaker unlimited ile birlikte turuncu park lambası -ya da araca göre kısılan gündüz farı- kullanırım. hem halojen aydınlatma konusunda en iyilerinden birine sahip olursunuz, hem de renk olarak beyaz olmasa da tatlı bir tona kavuşur farlarınız.

edit: bize göre sağ fardaki ampul night breaker plus -imiş-. şu an unlimited modeli piyasada.

WV Yeni Polo Aksesuarlar Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 23 Aralık 2014; 16:30:06 >

• Poloda ampul değişimi için farı sökmek gerekir. Kendiniz yapabilecek misiniz?

Servis hiç bir şekilde dışarıdan satın alınan ampulu takmaz. Onlarda da sizin istediğiniz ampul yoktur.

Dışarıda yaptırırsanız da , arabada ileride herhangi bir elektrik elektronik sorunu çıkarsa, sizin dışarıda elektrik sistemine müdahale ettirdiğinizi anlarlarsa arabayı garantiden çıkarırlar.

15 jant yerine 17 jant takılan arabada çıkan şanzıman arızasını jant değişimine bağlayıp garantiye dahil etmedikleri yönünde bir şehir efsanesi vardır..
  • trafikte sürücülere rahatsızlık vermesini istemiyorum bu tofaşlara takıyorlar mesela acaip göz alıyor onlar gibi olmasını kesinlikle istemiyorum
    bu tarz bir şey mi almam gerekiyor: YENİ VOLKSWAGEN POLO LED FAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.