Şimdi Ara

WW Polo 2014 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında ucuz ama kaliteli bir araç almayı planlıyorum Balıkesir Edremit ilçesine yeni WW ve Dod açıldı . 1 ay sonra tatile Edremite giderken almayı düşünüyorum ama iki model arasında kaldım . Sizce Polo 1200 motor Benzinli manuel vites mi uzun yolda iyidir yoksa Polo 1400 motor benzinli manuel vites mi daha iyidir ? Balıkesire giden arkadaşlar bilirler orda Bursa dan çıktığınız zaman Balıkesir yoluna doğru giderken Şap dağı var bu yüzden dağdan çıkıp inerken hangisini almak daha mantıklı olur ? İlginize teşekkürler.

• İllaki ikisinden biri olacaksa tabiki 1.4 her konuda daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaz artık yüzü çok eskidi donanım zaten yok fiyatları fahiş motoru 10 yılı geçmiş eski motorlar her ikisi de.manuel comfortline 1,4 polo fiyatına arkadaşım 1,2 tsi dsg şanzıman ibiza aldı illa vw grubu alacaksanız.Tek olumlu tarafı satmayı düşünürseniz kolay satılacak olması sürüş keyfi 0 aktif pasif güvenlik hız sabitleyici ve en önemlisi esp olmayan araç alınır mı artık 2014 yılında anlam veremiyorum alanlara.Sınıfının da en küçük arabası sürücü ve yan koltuğuna oturduğunuzda boyunuz 1,70 ve üzeriyse arka koltuklar iptal oluyor.
  • ikiside alınmaz,1.2 lt 3silindirli bir motor hayatta alınmaz.
  • polo yerine fiesta veya ibiza düşünün derim.
  • Bu sene alımı her araba için ertelemek lazım. Çok fazla zam yediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 3 Mayıs 2014; 14:51:50 >
  • içi çok dar ve kasa atlaması muhtemel 2009 den bari 5 senedir aynı kasa . 2009-10-11 modelleri alınabilir ücrette ama 2013 2014 ücretlerini haketmiyor , sadece '' VW '' sembolüne aldanma derim . Donanım seçeneğide çok önemli. 2. soru gereksiz olmuş 1,2 motor 4 kişi araba kurbağa gibi yola yapışıp vıyaklar jetta dan ( 2012 ) biliyorum satılma sebebiydi unutmadan 100 km/h + hızlarda ses yalıtımını belki beğenmeyebilirsin ama tercih senin ve en önemlisi bu aracı kullananlar ile görüşmen o zaman en sağlıklı kararı o zaman kendi içinde istişare edersin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 motor alınmaz diyenlere hayret ediyorum arkadaş gerçekten.
  • Dağa bayıra çıkıp ineceksen ikisi de iş görmez. Turbo-dizel bakacaksın. Uzun yolda da sollamalarda sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Dağa bayıra çıkıp ineceksen ikisi de iş görmez. Turbo-dizel bakacaksın. Uzun yolda da sollamalarda sıkıntı olur.

Sadece Şap dağından Balıkesir e giderken yarım saatlik bir yol var o da zaten yarısı dağ manzarası ve asfalt yoldan oluşuyor. Yolun resmi bu
     WW Polo 2014 alınır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan8888

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Dağa bayıra çıkıp ineceksen ikisi de iş görmez. Turbo-dizel bakacaksın. Uzun yolda da sollamalarda sıkıntı olur.

Sadece Şap dağından Balıkesir e giderken yarım saatlik bir yol var o da zaten yarısı dağ manzarası ve asfalt yoldan oluşuyor. Yolun resmi bu
     WW Polo 2014 alınır mı ?

Vallahi 1.6 da olsa fark etmez, atmosferikte 2.0'den aşağısı dağda bayırda kurtarmaz. Çok dik değilmiş, 1.2 al alacaksan bari ekonomi yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anton | SS

1.2 motor alınmaz diyenlere hayret ediyorum arkadaş gerçekten.

+1
  • Tatile fethiyeye ölüdeniz e falan giderseniz 1.2 motorlu araciniza benzin dokup yapabilirsiniz. Ben araci yakmadim cunku benim degildi ama performans rezaletti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.