Şimdi Ara

X1800XT fiyatlar dahada düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar 1,56 ya düşünce Gigatek'teki 256MB X1800XT AVIVO şuan 570 YTL,

Bekle bekle sabır taşına döndük ama dolar bu seyirde kalırsa 500e kadar yolu var, birde 256 mb lık X1900XT de piyasaya girerse daha düşer diye umut ediyorum , peki sizce düşermi? Ağustos ortalarına kadar?

• walla bılmıyorum ama dusmesın neden dusyorrr dusurtmıcem pıyasadan X1800XT cekcem kı dusmesın merkez bankası hesabı
  • Her ekran kartının ve tabi diğer parçaların fiyatı zamanla illa düşer ki bu artık kural olmuş.Eğer beklerim diyorsan bekle ama bu şekilde de birşeyi almak çok zor oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

walla bılmıyorum ama dusmesın neden dusyorrr dusurtmıcem pıyasadan X1800XT cekcem kı dusmesın merkez bankası hesabı

O zaman piyasaya X1900XT girer 500 den , ciddi ciddi aldık SS500W psu yu, GAMA 950 ile şu an Macosx kullanıyorum biraz daha düşse fiyatlar alsak şu vga yı da rahatlasam yaa...

Ayriyetten ara ürün 7600gt veya 1800GTO alayım dedim, baktım testlere hiçbir 1800XT gibi 1280*1024e verdiği fps yi vermiyor, sonra madem 1024*768 de oynayacağım X850XT layım dedim bir baktım stoklarda da yok, inventus u aradım cuma gelecekmiş, derken 275 ytl ye kadar 850XT aradım onuda bulamadım bende 1800xt ye karar kıldım.

Bu gidişle vga almak işkence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khn -- 20 Temmuz 2006; 12:30:44 >

• bekle bekle bende bekliyorum düşmeye başlayacak zaten ağustos gibi ümit ediyorum elimdeki kartı da satıcam işte sonrada gelsin x 1800 xt
  • quote:

walla bılmıyorum ama dusmesın neden dusyorrr dusurtmıcem pıyasadan X1800XT cekcem kı dusmesın merkez bankası hesabı

Arz-talep meselesinden fiyati yukseltip kendininkini kara borsadan satican demi
  • ewet aynen ole yapıcam sımdı ıthalatcılarla konusuyom butun XT lerı topluyom pıyasadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ewet aynen ole yapıcam sımdı ıthalatcılarla konusuyom butun XT lerı topluyom pıyasadan

Birtane birak ben alabilirim
  • Sana bnmkını satarızz
  • Ama simdiki fiyatini baz alarak alirim
  • E o zaman Sıcak Fırsatlar köşesine bekleriz, toplu almda indirim varmı, 100 liradan hepsini alayım
  • yok ole beles hepsını toplayıp fahiş fıyattan satacam yada hepsını CF yapıp dunya rekoru kıracam
  • Hepsini toplarsan zaten CF yapamasan bile dunya rekoru kirarsin
  • düşer çünkü
    XT1900XT çıktı
  • 2 hafta ya alıcaktım bakın bekliyimmi beklemiyimmi yada ne zaman iyi bir fiyat düşmesi olucak
  • 1950 serisi ve 256 mb 1900xt piyasaya düşünce belki sapphire fiyatları yeniden düşer..1800xl de olduğu gibi
  • onalar ne zaman girecekler piyasaya bilen varmı acep yani bekliyimmi yada bekliceksem ne kdr beklicem bilen varmı dır acep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.