Bildirim
x2 5200 3 ghz ' HD4890 ile darboğaz olur mu ? sorunsalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çözünürlüğe göre değişir diyeceğim de her türlü yapacak gibi duruyor. -
3 ghz'nin ne kadar uzerinde kullanabileceksin max 3.2 oluyor o seri.4890 olmaz o islemciye ben 4870'i x3 phenomII 720 alinca dogru duzgun kullanabilmistim.windsor 2mb olan 5600'u 3.4 ghz yapmistim o bile para etmemisti 4870'e. -
Yakin zamanda elimde 4890 vaporx vardi default q6600 islemciyi 3.2 yaptigimda fpsler 10-20 fps artiyordu varin elinizdekinin hesabini siz yapin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedikleriniz korkuttu yahu beni , 9800gt , hd4850 nasıl olur peki -
En fazla bunlar olur ustune cikmayin derim
Eski mimari, çift çekirdek. Darboğaz kaçınılmaz. O karta en az 3 çekirdekli athlon bir işlemci gerek.
Ne oynayacaksınız da darboğaz yapacak bir de o var -
En az x3 455 ler lazim cift cekirdek cpu lar kurtarmaz elinizdeki cpu ya max 9600gt-4770 falan bakin 4800 serisi fazla olur o cpu dan PII x4 940-945-955 gibi bir seye gecerseniz ozellikle cpu odakli oyunlarda gozle gorulur artis gorebilirsiniz en kotu x3 455, p2 x3 720 olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X