Şimdi Ara

x3 720 B.E.2,8 stabil 3,5 degerler nasil sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda stabil calistirabildigim bir islemci aldim :)

17,5*200 = 3,5 ghz olarak 1.5 V stabil calisiyor su an daha once forumda danismistim cpu fan olarak ThermalTake V1 kullaniyorum boşta 21 yuk altinda 31 dereceyi gecmiyor

carpan verdigim V sonuc olarak sicaklik sizce nasil ne yanlis tir ne dogrudur ne yapilabilir __??

yorumlarinizi bekliyorum...

unutmadan orthosta 10 saat calistirdim ancak uzgun olarak soyluyorum goruntu alip kaydederken pc resetledi buda ilgimi ceken enteresan ve bahtsiz bir durum :(

• Yarım saat prime 95 yap daha çabuk anlarsın stabil olup olmadığını.Orthos bildiğim kadarıyla aynı zamanda remlere de yüklenen bir program belki remde bir problem olmuş olabilir.10 saat orthos yapıp işlemcinin beynini sulandırma :) 21 c boşta bi yanlışlık olmasın.Bu kadar düşük olması biraz garip.Öyleyse bu kadar volt vermeye de gerek yok.Cpu ısınmamış bile.Bence core temp gibi bir programla da denemelisin.Ayrıca 3.5ghz güzel bir değer.Bi ihtimal psu problem olabilir.TTlerin alt versiyonları o kadar kaliteli değil.Muhtemelen psun peak değeri olmalı 400 watt.Hayırlı olsun yine de.Günlük kullanımda problem yaratacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

Daha gider

x3 720 B.E.2,8 stabil 3,5 degerler nasil sizce ?

http://img90.imageshack.us/img90/4658/3dmark06fulloc.jpg

benim verdigim v ile 19 ile carpmissin gunluk stabil kullanabiliyomusun ?

arti olarak soylemek gerekirse fan imdan memnunum asusun fan prog speed fan falan degerler hep ayni bir yanlislik yok belirmek istedim....

• sıcaklık düşükse voltaj istemez, sadece oyun oynarsam OC yapıyorum ve 3.6da 1.4ile oyun oynuyorum. Sen fazla voltaj vermişsin 1.45e çek 3.6da çalışır gene rahat rahat. Yanlız Ram lerde önemli
  • tesekkurler...
  • Daha önce kendim birkaç test yaptım amatör olarak cpu bölümünde mevcut ordan da devam edebiliriz fikir alışverişine. 1.4v ile 3.5ghz e kadar yazın bile çalışması lazım özel fanla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.