Şimdi Ara

x3 TURBO HD bir süpriz daha yaşatırmı ? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce x3 hd aldım ilk gün sorunsuz kullandıktan sonra 15 gün kadar kısmı SİNYAL YOK sorunu ile karşılaştım ve hep kabahatı kabloya, lnb, ye buldum ve teker teker denedim ama kabahatlı cihaz çıktı ve küçük bir araştırma yaptıktan sonra gördüm ki ; Durum kronik bir SİNYAL YOK sorunu. Uyducuların takıldığı bir forumda gördüm ki herkes bu konudan muzdarip ve tavsiye merkez yetkili servise gönder, soğuk lehim hatası var 10 dk düzeliyor. Söylenenlere harfiyen uydum, gönderdim merkez yetkili servise, ve aynı gün kargoya verilmiş. Bir gün sonra elime geçti. 15 gün sorunsuz kullandıktan sonra yine bizim SİNYAL YOK devreye girdi ve tamamen SİNYAL YOK. İnternetten almıştım Cihazı, mesajlaşarak durumu anlattım, sağolsun kırmadı beni ve cihazı yenisiyle değiştirmeyi kabul etti. Bende yeni cihaz da aynısını yaparsa , tekrar başa dönmek istemiyorum dedim. Satıcı arkadaş ta bana Next YE 2000CIS SUPER PLUS USB ye değiştirebileceğini söyledi. İşte burda kararsız kaldım. Tekrar X3 TURBO HD alınırmı ? Yoksa risksiz Next mi ? Aslında uydu cihazından pek fazla bir beklentim de yok Sadece türksat seyrediyom. X3 turbo HD yi sadece yeni aldığım LCD için almıştım. Herkese Saygılar, Selamlar.

• Aynı sorun bende de oldu. Merkes servise göndermedim, kargoyla ıvırla zıvırla uğraşmamak, beklememek için, yerel servise götürdüm adam tunere sıvı lehim pastası sürdü sıcak hava üfletti "aynı sorunla bi sürü makine geldi ama onardıktan sonra tekrar dönen olmadı" dedi. 1 aydır sorun yok, eğer tekrarlasa arar merkez servisi değişim isterim. Bu sorunu halletmeleri lazım, kimse kimseye ayıplı mal satıp kaçamaz, hak var hukuk var memlekette rahat olun.
  • İnanın endişeliyim. Çünkü Merih Videonun sitesinde bile 2 iletiden biri sinyal yok sorunu ile ilgili. Aslında güzelde cihaz ama şu sinyal yok sorunu olmasa. Kendi sitesinde %3 oranında arızalı cihaz olduğunu söylemiş. Bizim yeni cihaz %3 lük cihazdan olursa diye endişeliyim :)
  • Açıkçası marka bana pek güven vermiyor, cihazı aldığım zaman da ilk kutusu dikkatimi çekmişti, köşedeki bakkalın attığı bisküvi kutusunu almışlar, paint'te yazı yazmışlar, basmışlar üzerine sanki, sonra kutuyu açıp cihazı gördüğümde de Çin malı dandik VCD çalarlara benzettim; tasarım, plastik kalitesi gerçekten kötü...

Fakat fiyatına göre gayet iyi bir cihaz, sinyal yok sorunu aşılabilinirse (ki benim cihaz tamirden döneli bir ay oldu, bir sorun çıkarmadı) alınabilecek en iyi alıcı bence..

Tekrar arızalı ürün gönderirlerse siz de tekrar geri gönderirsiniz. Cihazı çöpe, paranızı sokağa atmazsınız ama kargoyla, formalite işlemlerle uğraşır vakit kaybedersiniz en kötü ihtimal. Umarım bir daha yaşamayız aynı sorunu.
  • Yeni bir cihazın sorunlu çıkması insanı çileden çıkarır. Belki İstanbulda yaşıyor olsam, gide gele kapılarını aşındıracam ama ! İstanbul git gel 1200 km buraya :) İnanın yeni gelen de arızalı çıkarsa hanım iyice kafamı ütüler :)
  • dostum turkey foruma da yazdim ve atildim ordan biliyorsun ;)
    sinyal yok sorununu yasayanlardanim. benim alet 3 kere servise gitti geldi, 3. gittidinde istanbula kendi paramla gonderdim ve merih video degistirip yine kargo ucretini bana odeterek gonderdi.simdi ise 5 kanal degistiriyorum 6. sinda mutlaka sinyal yok diyor, cok sorunlu.bence hic bulasma ama yine de sen bilirsin tabi...
  • Next i alacağım çare yok. Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARISOY

Next i alacağım çare yok. Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak daha iyidir.

arkadaşım 2 kere düşünmen bile hata.

x3 turbo hd de üretim hatası var,durum kronik,kesinlikle next i al.
  • Neden biz Türkler bir işi de doğru düzgün yapamıyoruz yaaaa ?

elin Çinlisinin ürettiği adı sanı duyulmamış cihazlar süper kalite olurken bizimkilerde neden böyle sorunlar olur anlamam ?
  • 100 150 lira ucuz diye almayan x3 hd yi yanan cok kişi var
  • Üretici çıkan arızalarda alıcılardaki tunerin yeni tuner ile değiştirileceğini açıklamış.
  • Sizce de çaremi? Ben Gönderdim Merkez servise onarıldı geldi. Tam 15 gün sonra tekrar aynı sorun la karşılaştım tamamen sinir bozucu.
  • Merkez servis sanırım işini pek ciddi yapmıyor. Benim anladığım kadarıyla ciddi bir sorun değil. Daha önce de yazdığım gibi benim cihazım da tamir edildi ama o günden bu yana bir daha sinyal problemi yaşamadım (1 aydan fazla oldu). Eğer yerel servisiniz işinin ehli biriyse yerel servise gitmek daha mantıklı, merkez servis çok yoğun, her cihaza gereken özeni gösterdiklerini düşünmüyorum.Eğer yine sorun tekrarlanırsa merkez servise durumu izah edip yeni gelen tuner ile tunerin değişimi istemek gerekir. Eğer üretici yeni bir parti tuner satın aldıysa bu sorun hallolur, çünkü aldıkları ilk parti sorunlu.
  • tunerden kaynaklı dolayı snyal yk hatası yaşandıını bende duymuştum ama hatalı üretimli cihazların tunerlerini firma değiştiriyor sorun yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.