Şimdi Ara

X5 şaşırtan açık kalma süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda bir gariplik var. Bazen şarjdan çekiyorum ve 1-2 saat içerisinde %10 dan fazla bitmiş oluyor daha sonra kapatıp açıyorum telefonu ve şarj normal bir şekilde azalmaya başlıyor.

3 gün önce yine böyle yapmıştım, gece yatarken şarj %39 du ve sabah uyandığımda yine aynı rakamı gördüm. Bu sabaha kadar idare etti beni. Normalde 1 veya zorlayınca 2 günü görüyordum ilk defa bu kadar uzun dayandı şaşırdım.

İşin ilginç tarafı baya telefon konuşması yaptım, telefon sabahları ve gün içerisinde baya çaldı titreşimli bir şekilde(uykum derin biraz), uzun süre olmasa da wi-fi kullandım, oyun oynadım, yani gayet aktif olarak kullandım telefonu. Uçak moduna hiç almadım.

Bu sabah 4. günü gece yatarken %11 civarı olan şarj sabah uyandığımda %5 e düşmüştü ve bende şaşırdığım için resmini çektim, daha sonra da kapandı zaten. Sizlerle paylaşmak istedim :)

http://postimage.org/image/tt2x22qc1/

• quote:

Orijinalden alıntı: emre367

Arkadaşlar telefonda bir gariplik var. Bazen şarjdan çekiyorum ve 1-2 saat içerisinde %10 dan fazla bitmiş oluyor daha sonra kapatıp açıyorum telefonu ve şarj normal bir şekilde azalmaya başlıyor.

3 gün önce yine böyle yapmıştım, gece yatarken şarj %39 du ve sabah uyandığımda yine aynı rakamı gördüm. Bu sabaha kadar idare etti beni. Normalde 1 veya zorlayınca 2 günü görüyordum ilk defa bu kadar uzun dayandı şaşırdım.

İşin ilginç tarafı baya telefon konuşması yaptım, telefon sabahları ve gün içerisinde baya çaldı titreşimli bir şekilde(uykum derin biraz), uzun süre olmasa da wi-fi kullandım, oyun oynadım, yani gayet aktif olarak kullandım telefonu. Uçak moduna hiç almadım.

Bu sabah 4. günü gece yatarken %11 civarı olan şarj sabah uyandığımda %5 e düşmüştü ve bende şaşırdığım için resmini çektim, daha sonra da kapandı zaten. Sizlerle paylaşmak istedim :)

Hangi ROM da yaptınız bu skoru?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: emre367

Arkadaşlar telefonda bir gariplik var. Bazen şarjdan çekiyorum ve 1-2 saat içerisinde %10 dan fazla bitmiş oluyor daha sonra kapatıp açıyorum telefonu ve şarj normal bir şekilde azalmaya başlıyor.

Hangi ROM da yaptınız bu skoru?

Orjinal rom hocam. Official 2.3'ü beklediğim için herhangi bir root ya da custom rom girişimim olmadı. Herşey sıfır aldığımda nasılsa öyle.

• Yahu hemen SAZAN gibi atlamışsınız, sandınız ki şarjı 84 saat dayanmış.

Alakası bile yok, telefonun açık kalma süresi ayrı, fişten çekildikten sonra geçen süre ayrı.
  • Yine de iyi bir yönü var, en azından 84 saat boyunca telefon hiç resetlememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

Yahu hemen SAZAN gibi atlamışsınız, sandınız ki şarjı 84 saat dayanmış.

Alakası bile yok, telefonun açık kalma süresi ayrı, fişten çekildikten sonra geçen süre ayrı.

Dostum anlamamışsın. Telefonun şarjı 84 saat dayandı.

Yazıda da belirttiğim gibi şarjdan çıkarttım %100 den %90 civarına hızlı bir şekilde düşünce kapatıp açtım telefonu ve 3 günden fazla dayandı şarjı. Bu esnada şarj etmedim. Diyorum ya daha önceden en fazla 2 gün giden şarj ilk defa bu kadar uzun dayandı. Yoksa neden yazayım buraya

•  X5 şaşırtan açık kalma süresi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

Yok artik lebron james hic kulkanmadanmi aldiniz hocam bu sonucu :))
  • quote:

hocam arayan soran yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

quote:

hocam arayan soran yok heralde

orası öyle de zaten rekor denemesiydi o
    normal kullanımda benim de 1-1.5 güne bitio

• tüm gün 3g açık, 11 saat dayandı bugün. en az 20 saat dayanması gerekiyordu, niye hemen bitti bugün ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.