Bildirim
x700 pro 256mb PCI-E için PCI-E destekleyen anakart istanbul'da nerden alırım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
X700'ü nerden kaça aldın? -
yaa neo4 alacaksın amd64 939 ile ki suanda türkiyede tok 1-2 haftaya gelir
yada intel 915 veya 925 chipsetli bir sistem toplayacaksın
bir ihtimal daha var ati xpress 200 chipli bir sistem toplayabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 25 Ocak 2005, 9:08:46 > -
saol garfield bu arada gigatek sadece Ankara içi mi çalışıyo yoksa kargo ile yolluyorlar mı?
x700pro 256 mb PCI-E newegg diye bi siteden aldım vergi yok amerika içi posta ücreti yalnızca 2$ arkadaşım orda türkiyeye dönerken getiriyor air mail'e tonla para vermekten de kurtuldum. kartın kendisi neweggte 202$.. -
bi de ben bu ATI xpress200 chipsetli anakartları nerde bulurum? -
ati xpress 200 ler de yok henuz bu hafta gelir umarım....
msi rs480 in boyle bir modeli var işlemci 939 amd64 destekliyor
bende neo2 ve 939 işlemci bekliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: ecehanp
saol garfield bu arada gigatek sadece Ankara içi mi çalışıyo yoksa kargo ile yolluyorlar mı?
x700pro 256 mb PCI-E newegg diye bi siteden aldım vergi yok amerika içi posta ücreti yalnızca 2$ arkadaşım orda türkiyeye dönerken getiriyor air mail'e tonla para vermekten de kurtuldum. kartın kendisi neweggte 202$..
Allah allah yaa.. Bu işte bir iş var ben anlamıyorum. X700 pro gigatek te 165 $+KDV(194$) . Gerçi o 128 Mb. ama çok fazla da fiyat farkı olmuyor. O zaman ne anlamı kaldı Amerika dan almanın. O sayfayı açtığınızdaki rakam üye girişi yapınca azalıyor hatta bayi girişi yapınca daha da azalıyor. Aldanmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X