Şimdi Ara

x700 pro 256mb PCI-E için PCI-E destekleyen anakart istanbul'da nerden alırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde x700pro 256mb PCI-EX16 war amd tabanlı bi sistem toplamak istiyorum anakart önerileriniz ne olur? (mümkünse İstanbul'dan bi mağazadan)

Şimdiden saolun...

• X700'ü nerden kaça aldın?
  • yaa neo4 alacaksın amd64 939 ile ki suanda türkiyede tok 1-2 haftaya gelir
    yada intel 915 veya 925 chipsetli bir sistem toplayacaksın
    bir ihtimal daha var ati xpress 200 chipli bir sistem toplayabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfield -- 25 Ocak 2005, 9:08:46 >
  • saol garfield bu arada gigatek sadece Ankara içi mi çalışıyo yoksa kargo ile yolluyorlar mı?

x700pro 256 mb PCI-E newegg diye bi siteden aldım vergi yok amerika içi posta ücreti yalnızca 2$ arkadaşım orda türkiyeye dönerken getiriyor air mail'e tonla para vermekten de kurtuldum. kartın kendisi neweggte 202$..
  • bi de ben bu ATI xpress200 chipsetli anakartları nerde bulurum?
  • ati xpress 200 ler de yok henuz bu hafta gelir umarım....
    msi rs480 in boyle bir modeli var işlemci 939 amd64 destekliyor
    bende neo2 ve 939 işlemci bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecehanp

saol garfield bu arada gigatek sadece Ankara içi mi çalışıyo yoksa kargo ile yolluyorlar mı?

x700pro 256 mb PCI-E newegg diye bi siteden aldım vergi yok amerika içi posta ücreti yalnızca 2$ arkadaşım orda türkiyeye dönerken getiriyor air mail'e tonla para vermekten de kurtuldum. kartın kendisi neweggte 202$..

Allah allah yaa.. Bu işte bir iş var ben anlamıyorum. X700 pro gigatek te 165 $+KDV(194$) . Gerçi o 128 Mb. ama çok fazla da fiyat farkı olmuyor. O zaman ne anlamı kaldı Amerika dan almanın. O sayfayı açtığınızdaki rakam üye girişi yapınca azalıyor hatta bayi girişi yapınca daha da azalıyor. Aldanmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.