Şimdi Ara

X800XT 'YE NEDEN X850XT PE BIOSU YAZILMAZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NEDEN? Hayır denıcem kartın elımde patlama rıskıde bana aıt kartı kucagada alabılırım ama gozumu kapadım saldıray mısalı...

bırde bu his marka x800xt lerdekı artıc coolıng fanlarda bı sure sora baslayan o gıcık ses nasıl gecer hanı bılgısayarı acarken vannnnnnnn dıye gelen ses...

bıos yazan yada daha once yazmıs yada denemıs bırı varsa tecrubesını ıletsın zaten garantıye vercem tam patlak verım barı...(teknık servıs tanıdık ondan bole genis genis yazıyorum)

suan zaten x800xt pe bıosu var ustunde gayet rahat atı tool ıle 540/590 (x850xt pe degerlerı) kaldırıyo neden yazılmasın... ramlerı 1.6sn x850xt nınde 1.6 sn bıosu var techpowerup sayfasında... evet sole guzel bı cevap gelırse saldır komutundayım beklıyorum...

• bildiğim kadaıyla gpu lar farklı yanlışmıyım?
  • evet farklı ama x850xt pe degerlerını eger kart kaldırıyosa neden bıos yazılmasın merak edıyorum hayır suan hazırım elımde floopy dıskım beklıyorum bırısı desekı olur yada olmaz hemen yapacam...
  • madem riski goze aldin goster bize pratikte bu mumkun mu deilmi... cunku biosu yazarsin o sorun olmaz onemli olan o biosun o karti calistirmasi teoride calismaz pratikte ne olacak sen goster
  • bu nf3 çipli bi borda nf4 çipli bordun biosunu yüklemek gibi bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko2001 -- 5 Kasım 2005, 14:17:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seko2001

bu nf3 çipli bi borda nf4 çipli bordun biosunu yüklemek gibi bişi

okadarda degıl

@djinn sole bırısı olabılır dese yapacam zaten bakalım ...
  • yaw 9550 ile 9600prolarda farklı pcb farklı gpu olmasina rağmen olabiliyordu cogu kartta hatta bazilarinda xt bile oluyordu 9800prolardada r350 lerde xt olabiliyordu ama bunu yapan gormedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abcdefxxx abi snn durum pek iyi değil git biraz dinlen bence

Bide Nemrutun Kızı şarkısınıda yasaklıyorum
  • :) ıyı degılım ben dımı ziwro:) nemrudun kızı yaktı bızı carptı sıllesını felek mısalı...

djinn denıcem yaw ılk bıos ıslemı olumlu sımdı bı kamıkaze ıle x850 bıosu cakcamda deneyen hıc olmamıs anlasılan kurban benım olmam gerekıcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcdefxxx

:) ıyı degılım ben dımı ziwro:) nemrudun kızı yaktı bızı carptı sıllesını felek mısalı...

djinn denıcem yaw ılk bıos ıslemı olumlu sımdı bı kamıkaze ıle x850 bıosu cakcamda deneyen hıc olmamıs anlasılan kurban benım olmam gerekıcek

yok yok sen alacan o x800 eline rahat edecen yukle hadi bakalim
  • eyvallah abı
  • arkadaşlar pipe açmayan bios değişiklerinin karta hiçbir getirisi olmaz ati toolda saat hızlarını ayarlayıp kartı kullanmak varken neden böyle bir risk alınsın.anlamak mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

yaw 9550 ile 9600prolarda farklı pcb farklı gpu olmasina rağmen olabiliyordu cogu kartta hatta bazilarinda xt bile oluyordu 9800prolardada r350 lerde xt olabiliyordu ama bunu yapan gormedim

9550 ile 9600 ler rv 350 değilmiydi? yanılıyormuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

arkadaşlar pipe açmayan bios değişiklerinin karta hiçbir getirisi olmaz ati toolda saat hızlarını ayarlayıp kartı kullanmak varken neden böyle bir risk alınsın.anlamak mümkün değil.

tamamıyle goz doyması(nefis) ugruna yapıyorum acık ve net hanı amac 3dmark05 de x850xt pe yazsın can sıkıntısı keyıf ıste

x800xt pe ye modladıgımda epey fark ettı ama okadar fark etmesede... baska bı forumda buldum yapılmıs ama getırısı olmamıs ordada gozun doysun mantıgında konusmuslar:) aslında gereksız bı olay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 5 Kasım 2005, 19:48:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

quote:

yaw 9550 ile 9600prolarda farklı pcb farklı gpu olmasina rağmen olabiliyordu cogu kartta hatta bazilarinda xt bile oluyordu 9800prolardada r350 lerde xt olabiliyordu ama bunu yapan gormedim

hyr bendekilerin biri 350 dieri 360 idi
  • x800 ler-r420 dir.
    x850 ler-r480 dir.
    Bunu buna modlayamazsın.Üretim nanometreleri bile farklı bu kartlarım.Hem zaten performans olarak birşey farketmez.Nasıl olsa onun hızına çıkmayı becermişsin.X850 yapmak psikolojik olarak daha iyi hissettirir sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze

x800 ler-r420 dir.
    x850 ler-r480 dir.
    Bunu buna modlayamazsın.Üretim nanometreleri bile farklı bu kartlarım.Hem zaten performans olarak birşey farketmez.Nasıl olsa onun hızına çıkmayı becermişsin.X850 yapmak psikolojik olarak daha iyi hissettirir sadece.

aynen ole tamamı ıle psıkolojık:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

quote:

hyr bendekilerin biri 350 dieri 360 idi

olum ozaman 360 olana çaksana bi xt biosu 96pro ve 9550'ler normalde 350'dir , proların bazıları biliosun şansa bala 360 çıkıyo , onada bi xt biosu çaktımmı iyi oturuyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.