Şimdi Ara

xbow la ilgili bir soru???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbow la ilgili bir soru arkadaşlar ben 42 lvl crossbowum var yan skill olarak barda verdim ve hızlı kpşmayı ve noise yi açtım başka açcağım bi skiill varmı veya geleceklevellerde
    bilgi verirseniz sevinirim....

• bence dagger skillerini de aç.pvp de karşında durabilecek adam tanımıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb Of God -- 28 Mart 2008; 21:40:04 >
  • evet sadece onlar yeterli sana diğer skillerin & 90 ı sadece elinde harp varken kullanabiliyorsun
  • sana tavsiede bulunıım bard acma ilerde cok pisman olursun ya xbow+dagger+cleric ac yada xbow+dagger+warlock
  • rogue - warlock kasması zor ama youtube da bir sürü video var pvp lerde bütün buffları yapıyor en sonunda stun koyup muhteşem prickelr atıyor bir videoda nukere zerkle 62 k crit vuruyodu
  • xbow+cleric kasıorum ama cleric e verdikten sonra yahu warlock mu yapsaydım dedim ama geçti
  • Ben xbow-cleric kasıyorum fakat bikacgün önce warrior-warlock birini hiç yatıramadım aramızda 3 lvl fark olmasına ragmet warlockta bulunan uyutma ve stun skillleri mahvediyor kımıldayamıyorsun bende warlock acmaya karar verdim bundan dolayı tekrar skil değiştirecem
  • birde şöyle bir sorun var botla kasıyorsan cleric pek önemli değil eger vigrun varsa ama hizli koşma ve noise skilli çok önemli
  • clericden gelen cureleri kullan cogu resit gelior wurduunun onun üstüne 1 tanede pahalı pill kullanıp bless bastınmı sorun biter ama warlock buildler kücümsencek build diil
  • kendim bile anti euro olaraktan bu oyundaki şu anki en iyi buildin rogue/warlock oldugunu düşünüyorum warlock a geç bence de
  • quote:

Orjinalden alıntı: burockh

bence dagger skillerini de aç.pvp de karşında durabilecek adam tanımıyorum...

ne demek karsında durucak tanımıyorum
    dagger desp bascak adam defanslar %75 dusucek :D
    vs ye ilk baslayan kazanıcak bu kadar basit onemli olan saglamlık
    4everChina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.